21 June 2018
Μουσική , Συναυλίες & Events

Tο θέατρο Ριάλτο γιορτάζει την Παγκόσμια Μερα Μουσικης στην Πλατεία Ηρώων

Το Θέατρο Ριάλτο τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής προσκαλεί το κοινό στην Πλατεία Ηρώων σε μια συναυλία χωρίς όρια

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2018

Η μουσική ως παγκόσμια γλώσσα, κινείται χωρίς περιορισμούς και κατηγορίες, γεφυρώνοντας ανθρώπους και πολιτισμούς με τις μελωδίες της. Στην γιορτή αυτή που γίνεται με τη συνεργασία του Δήμου Λεμεσού συμμετέχουν τα σχήματα: The Coop Band και Μπερτέδες Plus και η είσοδος είναι ελεύθερη.

The Coop Band: Το συγκρότημα ιδρύθηκε από υπαλλήλους και φίλους του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται από αγγλικά ροκ διαχρονικά κομμάτια, ελληνικά έντεχνα.. μέχρι και παραδοσιακά κέλτικα ακούσματα διασκευασμένα πάντα με τον ιδιαίτερο τους τρόπο. Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σε όλο το νησί.

Το σχήμα απαρτίζουν οι μουσικοί: Nέαρχος Ιωάννου: τραγούδι, κιθάρα, φυσαρμόνικα - Αλέξης Νικολάου: κιθάρα, Alexandra Mutagarova: βιολί, Δώρος Νεοκλέους: τύμπανα, Θεοδόσης Χριστίδης: τραγούδι, πλήκτρα, Σωτήρης Χαρτόσιας: μπάσο, Γιώργος Γεωργίου: τραγούδι, Josephine Eid: τραγούδι, Χριστίνα Παπατζιάκου: τραγούδι, Αντιγόνη Κυριακίδου: ακορντεόν, Φρόσω Παπαθανασίου: τραγούδι.

Οι Μπερτέδες Plus είναι το νεανικό σχήμα, αποτελούμενο από μαθητές του Μουσικού Λυκείου Λεμεσού, που θα ανοίξει την γιορτή δίνοντας το δικό του στίγμα και χρώμα στην εκδήλωση. Συμμετέχουν σε αυτό οι: Στέλιος Παντέχης: Κιθάρα - Λαούτο, Χαρά Σώζου: Τραγούδι, Μαρίνος Αυγουστίνου: Πιάνο και Στέλιος Ολύμπιος: Μπουζούκι.

Πέμπτη 21 Ιουνίου, ώρα 19:00 @ Πλατεία Ηρώων

Πληροφορίες: 77 77 77 45, www.rialto.com.cy

Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close