Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 13 πιο hot συναυλίες που περιμένουμε

Οι εκδηλώσεις και όλα τα live που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2018

Πλησιάζει ο μήνας των διακοπών, όμως οι συναυλίες εξακολουθούν να τρέχουν. Εκτός από τον Πάνο Κιάμο, τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Ελένη Φουρέιρα, παίζουν κι άλλοι... ανάμεσά τους και ένα ακόμα εκρηκτικό Μαστίχομα Σάμμερ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για το οποίο όμως, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι επίσημα...

 



Πυξ Λαξ
Είναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες- γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους.
Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως! Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λοιπόν, με όπλο τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε μια μπάντα όπως οι Πυξ Λαξ να μην παρέμβει με διάφορους τρόπους, όπως ξέρει και μπορεί.
Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!
>> ​Σάββατο 28 Ιουλίου, Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, 20.30. Προπώληση εισιτηρίων:https://shop.tickethour.com & ACS COURIER.

 

Πέτρος Ιακωβίδης
Κάθε live του αποτελεί και ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός! Έχοντας στις αποσκευές του τις επιτυχίες "Ο Έρωτας μου Γίνε", "Βάλε", "Αγκαλιά", "Κοριτσάκι μου", "Κάτσε καλά" και τον "Ακροβάτη" και την πιο πρόσφατη επιτυχία του "Γέλα μου", σ' ένα πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης που θεωρείται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς της νεότερης γενιάς έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να μας παρασύρει στους δικούς του ρυθμούς! Δυνατές ερμηνείες με έντονα συναισθήματα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την εκρηκτική καλοκαιρινή εμφάνιση! Ο Πέτρος Ιακωβίδης λοιπόν έρχεται Κύπρο για ένα μοναδικό βραδινό live στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό! Χορηγός επικοινωνίας: ilovestyle.com και το περιοδικό Check In!
>> Σάββατο 4 Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00. Πληρ. 99920444.

 

 

Μαστίχομα με τον Νίκο Οικονομόπουλο
Για Παράδειγμα......Δε Σ' Αγαπάω! Θα μας πει ο Νίκος Οικομόπουλος, το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 19.30 σε νέα τοποθεσία... στο The Dock δίπλα στo Waterworld Waterpark της Αγίας Νάπας. Ξεκινάμε στις 19:30 με τον Νίκο Οικονομόπουλο, και τους μαστιχομένους Djs σε ένα summer party, μαστιχομένης παραγωγής!
>> Σάββατο 28 Ιουλίου, The Dock, δίπλα στo Waterworld Waterpark της Αγίας Νάπας, 19.30. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 99 830260

 

Γιώργος Σαμπάνης
Ακόμα μία μοναδική συναυλία, με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη έρχεται το φετινό καλοκαίρι να μας ξεσηκώσει, να μας ανεβάσει και να μας διασκεδάσει, σε ένα από το πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής Λεμεσού. Ο λόγος για τη μοναδική εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη στην Κύπρο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και πετυχημένος μουσικοσυνθέτης των τελευταίων χρόνων, Γιώργος Σαμπάνης, θα μας απογειώσει σε μια βραδιά που κάνεις δεν πρέπει να χάσεις. Μόνο εσύ", "Άργησες Πολύ", "Πριν πεις σ' αγαπώ", "Μην ανησυχείς" και άλλα αγαπημένα τραγούδια, θα μας ανεβάσουν και θα μας διασκεδάσουν!
>> Τετάρτη 1η Αυούστου, Summer Club Paphos, 23.00. Πληρ. 99250067.
>> Παρασκευή 3 Αυγούστου, Βreeze Summer Club, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 70 005868.
>> Σάββατο 4 Αυγούστου, Verano Lounge, Πρωταράς. Πληρ. 96766292.

 

Μέλιsses
Την Πέμπτη, 16 Αυγούστου, οι Μέλισσες ζωντανά στο Nava Seaside στον Πρωταρά, σε μια μοναδική βραδιά του φετινού καλοκαιριού με όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους. Απολαύστε τις μοναδικές Μέλισσες σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία τους, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Κρυφά», «Σαν σκιά»), την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», «Πίκι-Πίκι», «Η μόνη επιλογή», «Έλεγες», «Ένα», «Το κύμα» κ.ά.), και φυσικά τις καινούργιες επιτυχίες τους «Είμαι αλλού», «Το κρυφτό».
Χορηγός επικοινωνίας: Super FM, ilovestyle.com το περιοδικό ΟΚ!
>> Πέμπτη 16 Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς. Για κρατήσεις στο 99920444.

 

 

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος, επιστρέφει στο νησί μας, για άλλη μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, που αυτή τη φορά θα δοθεί στο απόλυτο καλοκαιρινό μαγαζί! Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της Κύπρου, και υπόσχεται άλλη μία υπέροχη μοναδική συναυλία, ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες. Εξάλλου, ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.
>> Δευτέρα 13 Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς.

 

 

Πάνος Κιάμος & Super Sako
Ο Πάνος Κιάμος με special guest τον Super Sako, θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά μαζί την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού 'Θέλω να σε ξαναδώ'. Μια αξέχαστη βραδιά στο γραφικό λιμάνακι της Αγίας Νάπας.
>> Πέμπτη 9 Αυγούστου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, 21.00. €20 (Early Bird μέχρι την 1η Αυγ), €30 (γενική είσοδος), €10 (6-12 χρονών), VIP κρατήσεις: €100 (σε ψηλό τραπέζι μέχρι 6 άτομα) & €300 (σε καναπέ μέχρι 12 άτομα). Πληρ. 77777040.

 

 

Ελένη Φουρέιρα
Το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας παρουσιάζει την Ελένη Φουρέιρα για να ανεβάσει την θερμοκρασία του Ayia Napa Youth Festival σε ρυθμούς 'Fuego'!
>> Παρασκευή 10 Αυγούστου, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. 21.00. €20 (Early Bird μέχρι την 1η Αυγ), €30 (γενική είσοδος) & €10 (6-12 χρονών). Πληρ. 77777040.

 

Tonis Sfinos Live
Το Breeze Summer Club παρουσιάζει το απόλυτο ΡΕΤΡΟ One Man Show! Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο ένας και μοναδικός Tonis Sfinos, μας διασκεδάζει μετά μουσικής, με τη συνοδεία των πιο ρετρό Ελληνικών κομματιών! Σελωθείτε για μια άκρως ξεσικωτική βραδιά!
>> Κυριακή 29 Ιουλίου, Breeze Summer Club, Λεμεσός, Resto-Bar Opens: 20:00 & Club Opens: 21:00. Πληρ. 7000 5868.

 

Διονύσης Σαββόπουλος
Ο γνωστός Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στην Λάρνακα την Τετάρτη 25 Ιουλίου, για μία συναυλία που θα δοθεί στο Αρχαίο Κίτιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακας 2018. Μαζί του ο Στάθης Άννινος.
>> Τετάρτη 25 Ιουλίου, Αρχαίο Κίτιο, Λάρνακα, €15. Πληρ. 24657745. Εισιτήρια πωλούνται από τα ACS Courier και το www.tickethour.com.cy.

 

Μελίνα Ασλανίδου
Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται να μας συνεπάρει με τις μεγάλες της επιτυχίες όπως: "Τι σου' κανα και πίνεις", "Ναι θα πω", "Πάει καιρός", "Το λάθος", "Όσα δεν σου είπα", "Δεν έχω διάθεση", "Τετάρτη βράδυ", "Καλοκαίρι αγκαλιά μου", "Αχ Κινδυνεύω", "Ψηλά Τακούνια", "Άλλη Μια Φορά", ''9 μήνες'', "Νερό και χώμα", ''Με φωνάζουνε με το μικρό μου'' και τόσες μα τόσες άλλες που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε στη ζωή μας αμέτρητες φορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη μας Μελίνα σε μια καλοκαιρινή συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.
>> Πέμπτη 26 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 20:00-00:00, 18 ευρώ, 22 ευρώ, 25 ευρώ. Πληρ. 25343341.
>> Σάββατο 18 Αυγούστου, Verano Lounge Bar, Πρωταράς. Πληρ. 96766292.

 

Αναστάσιος Ράμμος
Ο Ράμμος άρχισε να γίνεται πιο γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό του Jumping Fish, με το τραγούδι μου 'Όλα τα μυστικά'. Επίσης, οι δύο συμμετοχές του στο Madwalk, το 2016 με την Ευρυδίκη και το 2017 με τους Playmen, είχαν αφήσει θετική εντύπωση στον κόσμο, ενώ οι μετοχές του σίγουρα εκτοξεύτηκαν μετά το ντουέτο που έκανε με την Παπαρίζου στο τραγούδι 'Αν με δεις να κλαίω', το οποίο έγραψε ο ίδιος.
>> Παρασκευή 17 Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 99920444.

 

 

Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα
Δυνατοί καλλιτέχνες, φωνές και μουσικοί, κατά γενική ομολογία όλα αυτά τα χρόνια, με διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς για τo ταλέντο τους, μας καλούν τώρα να κάνουμε μαζί τους μια «βουτιά» στα τραγούδια που αγαπάμε πολύ, σε ένα αληθινά ιαματικό θέαμα τραγουδιών.
Μια ολόφρεσκη μουσική παράσταση από τα οκτώ αγόρια της Σπείρας με επίσημο καλεσμένο τους τον Σταμάτη Κραουνάκη, γεμάτη τραγούδια από όλες τις εποχές, απ' όλα τα μέρη του κόσμου και του δικού μας αλλά και του συνθέτη όλα τα λατρεμένα φυσικά.
Η συναυλία θα πραγματοποηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακας, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> Παρασκευή 27 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy σε όλα τα καταστήματα ACS και στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας. Τηλ. 24665795. Τιμή εισιτηρίου: €15. Πληροφορίες 99430654.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close