Eating News , Εστιατόρια

Το "Let them eat cake" γιορτάζει με μουσικές τζαζ και κερνάει

Το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο cafe-restaurant στην Πάφο έχει γενέθλια, γίνεται 5 ετών και το γιορτάζει

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2018

 Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια! Ένα πολύ γουστόζικο μαγαζί, με ρετρό χαρακτήρα και ιδιαίτερη αισθητική έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης της Πάφου πριν από 5 ακριβώς χρόνια με το δύσκολο όνομα "Let them eat cake". Όταν πρωτοβρεθήκαμε εκεί καταλάβαμε αμέσως πως αυτό το μαγαζί είχε όλα τα εφόδια για να πετύχει με κυριότερο την αγάπη και το μεράκι της ιδιοκτήτριας και των ανθρώπων του. 

Το δύσκολο εκείνο όνομα έγινε συνώνυμο των πληθωρικών γλυκών, των πιο νόστιμων cake και τούρτων, των νοστιμότερων puncakes που φάγαμε ποτέ, του εξαιρετικού brunch και του προσεγμένου του χώρου. Για τους Παφίτες πλέον είναι το Cake για όλους τους υπόλοιπους ένας προορισμός που ανυπομονούμε να βρεθούμε για να γευτούμε τις συνταγές της Σουζάννας και της παρέας της. 

Ένας ελκυστικός χώρος, με καλλιτεχνικό αέρα και ατμόσφαιρα που σερβίρει πέραν των θεσπέσιων και ολόφρεσκών γλυκών που φτιάχνονται καθημερινά στην κουζίνα τους, υπέροχα μπέργκερ, σάντουιτς και άλλα νόστιμα πιάτα με όμορφη βεράντα στο πίσω μέρος του. Παράλληλα κάθε σαββατοκύριακο θα απολαύσεις εξαιρετικό brunch που περιλαμβάνει και vegan επιλογές.

Σήμερα λοιπόν το αγαπημένο μας στέκι στην Πάφο έχει γενέθλια και θα το γιορτάζει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κερνόντας σε καφέ ενώ μετά τις 20.00 και κέικ. Αποκορύφωμα των γενεθλίων θα είναι το βράδυ με μία μουσική βραδιά τζαζ με δύο δύο ταλαντούχους τζαζιστες, τον Σπύρο Σωκράτους στο κόντρα μπάσο και Αλέξανδρο Κρασίδη στο σαξοφωνο.  

Happy Birthday Let Them Eat Cake! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close