Μουσική

Οι 9 συναυλίες του Σεπτέμβρη που μας ενθουσίασαν

Εννέα αγαπημένοι καλλιτέχνες που ανυπομονούμε να απολαύσουμε τον επόμενο μήνα στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2018

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως θα μπει φέτος φθινόπωρο με ενδιαφέρουσες συναυλίες και αγαπημένους ερμηνευτές που θέλουμε να απολαύσουμε. Ετοίμασε πρόγραμμα και κλείσε έγκαιρα εισιτήριο.

Σάκης Ρουβάς στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί για μία και μοναδική συναυλία τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα βρεθεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου καλεσμένος της φοιτητικής παράταξης Πρωτοπορία για το μεγάλο welcome party για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Ο Σάκης Ρουβάς θα χαρίσει ένα αξέχαστο live με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου Κύπρου, Αγλαντζιά. Πληρ. 99813162.

 

Η Άννα Βίσση στο Κούριο
Η δικιάς μας Άννα Βίσση έρχεται αυτό τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο για μία μοναδική συναυλία στο ειδυλλιακό αρχαίο θέατρο Κουρίου. Η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει παλιά και νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της σε νέες πειραγμένες ενορχηστρώσεις σε latin ή jazz ρυθμούς.
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Κούριο
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος επιστρέφουν στην Κύπρο και παρουσιάζουν το «Όμορφο Όνειρό» τους. Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους στην Κύπρο.
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00. Εισιτήρια: www.SoldoutTickets.com.cy και επιλεγμένα περίπτερα SoEasy.

 

Ελευθερία Αρβανιτάκη & ΤΑΚΙΜ
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί ξανά στην Κύπρο αλλά αυτή τη φορά μαζί με τους ΤΑΚΙΜ. Οι ΤΑΚΙΜ θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα, που ταξιδεύει την παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική μας στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και σύγχρονο ήχο. Το ρεπερτόριο τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Η συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και των ΤΑΚΙΜ είναι αδιαμφισβήτητα ένα μουσικό γεγονός.
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός / Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Σταύρος Ξαρχάκος
Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης θα βρεθεί στην Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για το ‘Ένα όνειρο, μία ευχή’. Μαζί του οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχει το φωνητικό σύνολο της "Διάσταση".
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: tickethour.com.  

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για δύο συναυλίες
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στις αποσκευές της και τα νέα τραγούδια του δίσκου της «Που με φτάσανε οι έρωτες». Η συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διοργανώνεται από τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Στήριξη Ατόμων με Άνοια «Ιθάκη» με αφορμή την την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ.
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου Λεμεσός / Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη κάτω από τ’ αστέρια
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη, για ακόμα μια φορά, δίνει μία συναυλία προς όφελος των παιδιών που στηρίζει το Σοφία για τα Παιδιά. Η συναυλία με το τίτλο ‘Κάτω από τ΄αστέρια’ περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια που ερμηνεύει η σπουδαία Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα ακούσουμε αυτή την φορά τραγούδια που αγαπάει η ίδια, από το διεθνές και Ελληνικό Ρεπερτόριο. Τραγούδια μελωδικά, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας και θα μας κάνουν να σιγοτραγουδήσουμε μαζί της κάτω από τα αστέρια.
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου,  Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Η Δήμητρα Γαλάνη στη Λευκωσία
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα. Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν το 2017 το άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραίτη.
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην Αγία Νάπα
Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος θα βρεθεί στο φετινό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας για την καθιερωμένη μεγάλη συναυλία της διοργάνωσης στις 29 Σεπτεμβρίου με την μουσική παράσταση "Ο Διονύσης Σαββόπουλος στα τραγούδια των άλλων". Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τον μεγάλο αυτό τραγουδοποιό τον Διονύση Σαββόπουλο, μαζί με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» 30 μουσικούς από Κύπρο και Ελλάδα και ενορχηστρώσεις δύο σπουδαίων μουσικών, του Ελλαδίτη και μόνιμου συνεργάτη του Δ.Σαββόπουλου, Γιώτη Κιουρτσόγλου και του Κύπριου συνθέτη Βάσου Αργυρίδη.
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close