Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2018
Μάνγκο, μήλο, μπανάνα, πορτοκάλι, λεμόνι, passionfruit. Αλλά και κόκκινο σταφύλι, raspberry, αχλάδι, μαύρο φραγκοστάφυλο, blueberry και φράουλα. Τα νέα Λανίτης Smoothies συνδύασαν 12 μοναδικά φρούτα και συστήνουν στο κυπριακό κοινό την ιδανική εναλλακτική για σνακ, μέσα από δύο φανταστικές γεύσεις: Mango Goes Banana και Berries Get Married.
Η νέα σειρά προϊόντων της Α/φοί Λανίτη κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα και προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων αλλά και τη μοναδική γεύση του καλοκαιριού μέσα σε ένα καλαίσθητο και μοντέρνου design μπουκάλι.
Τα Λανίτης Smoothies είναι μια ποιοτική λύση για ενδιάμεσο γεύμα, όντας μία εξαιρετική και βολική εναλλακτική του φρούτου, αφού παρασκευάζονται από 100% πουρέ φρούτων και μη συμπυκνωμένους χυμούς, κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα.
Παράλληλα, τα Λανίτης Smoothies ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Όλο και περισσότεροι Κύπριοι προσέχουν ιδιαίτερα τις διατροφικές τους συνήθειες, κάνοντας ολοένα και πιο υγιεινές επιλογές. Η Α/φοί Λανίτη βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές, ακούγοντας τις επιθυμίες τους και λανσάροντας από το φετινό καλοκαίρι νέα προϊόντα στην αγορά που δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη, χρώματα, συντηρητικά ή γευστικές προσθήκες.

Γευστικά αφού διατηρούν τη φυσική νοστιμιά και τη βελουτένια υφή, υγιεινά αφού προσφέρουν όλες τις βιταμίνες που ισοδυναμούν με 1-2 μερίδες φρούτων ημερησίως, τα Λανίτης Smoothies αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους Κύπριους που βρίσκονται στο σπίτι, τη δουλειά, την παραλία. Το Mango Goes Banana και το Berries Get Married προσφέρουν στο σύγχρονο καταναλωτή που ψάχνει μια ποιοτική και βολική λύση για σνακ το κατάλληλο «διάλειμμα» μεταξύ 2-3 μεγάλων γευμάτων.
Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ήδη στο αποκορύφωμά του, τα Λανίτης Smoothies προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς και ταυτόχρονα ενυδατώνουν και ενδυναμώνουν τον οργανισμό, σε μια περίοδο που οι θερμοκρασίες στην Κύπρο χτυπούν κόκκινο.
Οι δύο γεύσεις Mango Goes Banana και Berries Get Married αποτελούν τη γρήγορη, υγιεινή και τονωτική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που αναζητούν ένα δροσιστικό συμπλήρωμα μεταξύ των γευμάτων της ημέρας.
Σχετικά
Τίτλοι τέλους για το SŌNHE στη Λευκωσία
Το “SŌNHE Gone Dirty” φέρνει νέα late-night εμπειρία
Μεζεδάκια στην αυλή, σε 6 νόστιμες ταβέρνες της Λεμεσού
Ετοιμάσου για παρεΐστικες βραδιές κάτω από τα αστέρια
Ο Chef Nobu Matsuhisa επιστρέφει στην Κύπρο!
Στο εστιατόριο σήμα κατατεθέν του νησιού και must visit για κάθε επισκέπτη
Ένα ξεχωριστό four hands dinner στο ατμοσφαιρικό Ristorante Bacco
Η συνάντηση των δύο σεφ υπόσχεται ένα ταξίδι στις σύγχρονες ιταλικές γεύσεις
Το True Heart Café, το πρώτο καφέ, που λειτουργεί από νέους με αυτισμό, άνοιξε τις πόρτες του
Η Κύπρος αποκτά την πρώτη κοινωνική επιχείρηση - Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Κλέα Παπαέλληνα εγκαινίασε το True Heart Café
Το εστιατόριο στο 10o όροφο, με τη συγκλονιστική θέα, κατεβάζει ρολά
Και ρίχνει αυλαία με ένα closing party που θα γράψει ιστορία στη Λεμεσό
Η κυπριακή ταβέρνα στο χωριό που ετοιμάζει ένα δυνατό steak night
Η έξοδος που αξίζει να κανονίσεις με την παρέα σου
Ένα νέο καλοκαιρινό μενού κλείνει μέσα του τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου
Το “Παντοπωλείο – Καλή Όρεξη” υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προσθήκες στο Μενού
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του