Μουσική , Συναυλίες & Events

15 αυγουστιάτικα μουσικά events για ν’ αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι

Με μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες αποχαιρετάμε τον Αύγουστο και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2018

Το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του, οι διακοπές τελειώνουν αλλά τα μουσικά live, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες σε υπαίθριους χώρους συνεχίζονται.

15 συναυλίες, φεστιβάλ με αγαπημένους καλλιτέχνες και άλλες μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτές τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού που διανύουμε.

Οδυσσέας Τουμάζου Τρίο
Πρωτότυπες συνθέσεις επηρεασμένες από την κλασική, τζαζ, κυπριακή και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Πρόκειται για μια παρουσίαση νέων συνθέσεων οι οποίες είναι γραμμένες από τον Οδυσσέα Τουμάζου και είναι επηρεασμένες από κλασική, τζαζ, κυπριακή και ελληνική παραδοσιακή μουσική, συνδυάζοντας ανατολίτικους ρυθμούς με πλούσιες αρμονίες και λυρικές μελωδίες. Οι μουσικές δημιουργίες του Οδυσσέα αποτελούν μια μοναδική μουσική τροφοδότηση που απευθύνεται σε ακροατήρια με ποικίλες μουσικές προτιμήσεις. Κεντρικό στοιχείο στη μουσική του αποτελεί ο αυτοσχεδιασμός. Αυτό επιτρέπει στο περιβάλλοντα χώρο και στο ακροατήριο να επηρεάσουν ανεπαίσθητα την κατεύθυνση της μουσικής, τον ήχο και, συνεπώς, το ίδιο το ταξίδι στο οποίο καλείται να επιβιβαστεί ο ακροατής με συνοδοιπόρους τον Οδυσσέα και τους μουσικούς του.
Πέμπτη, 23 Αυγούστου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.30. Είσοδος: 10 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Αντώνης Ρέμος
Από ό,τι φαίνεται, ο Αντώνης Ρέμος, παραμένει πιστός στο κοινό της Κύπρου και δη της Λεμεσού, που φροντίζει να τον υποδέχεται θερμά κάθε καλοκαίρι. Έτσι και φέτος, ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος, θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό για να μας χαρίσει μία αξέχαστη αυγουστιάτικη βραδιά. Τα ερωτικά του τραγούδια θα μας ταξιδέψουν σε μία live μουσική βραδιά. Παρασκευή 24 Αυγούστου, Breeze Summer Club, Λεμεσός. Πληρ. 70005868.

Ευρυδίκη - Τζώρτζια - Λωποδύτες
Το Ravens Music Hall διοργανώνει μία διήμερη φιέστα με την Ευρυδίκη, την Τζώρτζια των Μπλε και τους Κύπριους Λωποδύτες. Παρασκευή 24 και Σαββατο 25 Αυγούστου λοιπόν ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά τις δύο εκπληκτικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου σε ένα power live παρέα με τους Λωποδύτες. Μας προσκαλούν στο δικό τους μουσικό κύκλο και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και δυνατές ερμηνείες!
Παρασκευή 24 & Σαββατο 25 Αυγούστου, RAVENS, Λεμεσός. 22.30. Πληρ. 99614100.

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα, θα βρεθεί στην Κύπρο για μια καλοκαιρινή συναυλία! Ένα φαντασμαγορικό show που δεν πρέπει να χάσεις. Θα ακολουθήσει Foam Party με την DJ "Jenny Tsiko" μέχρι πρωίας.
Σάββατο 25 Αυγούστου, Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 96848493.

3ο Ρετρό Πάρτι στο Παλιό Λιμάνι
Το Σάββατο, 25 Αυγούστου, φρόντισε να βρίσκεσαι στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Εκεί, θα στηθεί ένα καλοκαιρινό χορευτικό πάρτι, στους ρυθμούς της δεκαετίας του 1970, 1980 και 1990. Πρόκειται για το 3ο ρετρό πάρτι που δίνει συνέχεια στις δύο προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 21.00 και είναι ανοικτό για όλο τον κόσμο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

The Cyprus Hip-Hop Festival
Το The Cyprus Hip-Hop Festival θα λάβει μέρος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα του νησιού, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, στη Μουσική Σκηνή RED. Όλοι οι λάτρεις της hip-hop μουσικής και κουλτούρας καλούνται να παρευρεθούν σε μια μοναδική βραδιά με DJs, MCs, BeatBox και Breaking. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 17:00 με B-Boys και B-Girls να δίνουν το παρόν τους με χορευτικά battles και cyphers, και με τον D-Prank στη μουσική. Παρών θα είνα όπως πάντα και οι Bassick Crew καθώς και οι True Enforcers of Advance Movement ! Φυσικά όλοι οι B-Boys και Β-Girls του νησιού θα είναι ευπρόσδεκτοι στο χώρο για όλη τη διάρκεια του χορευτικού μέρους της βραδιάς. Στις 19:30 την σκυτάλη στα decks θα πάρει ο DJ Bkas και τα μικρόφωνα θα ανάψουν για την φάση του Open Mic. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σέ όποιον θέλει από το κοινό να βγει στη σκηνή ζωντανά. Θα ακολουθήσει ζωντανό beat box show από τους Cyprus Beatbox Στις 20:30 περίπου θα ξεκινήσουν οι ζωντανές εμφανίσεις των MCs.
Σάββατο 25 Αυγούστου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 17.00. Πληρ. 99885773.

Moonwalk 2018
Ο πεζόδρομος του Πρωταρά θα γεμίσει και φέτος μουσικούς και μουσικές, χάρη στο MoonWalk. Την εκδήλωση που συνδυάζει τη μουσική με τη θάλασσα και την πανσέληνο! Εξ ου λοιπόν και το βράδυ της Κυριακής 26 Αυγούστου στις 20.00 ο παραλιακός πεζόδρομος του Πρωταρά θα "μεταμορφωθεί" και φέτος σε ένα συναρπαστικό "μουσικό μετρό" υπό το φεγγαρόφως της πανσελήνου. Συγκεκριμένα, υπό τον ήχο μουσικών συνόλων κατά μήκος, σκορπισμένων σε διαφορετικά πόστα κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου της Περνέρα και του Πρωταρά, ξεκινώντας από το χώρο στάθμευσης της παραλίας Fig Tree Bay και καταλήγοντας στο στο Polyxenia Isaak Restaurant (όπου θα δοθεί μεγάλη, δωρεάν συναυλία των Imam Baildi),, κάτω από το φως της Πανσελήνου θα μας δώσουν τη διαφορετική επιλογή «δι-εξόδου» που αναζητούμε όλοι μας, καθώς οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους. Η εκδήλωση κορυφώνεται με μία μεγάλη συναυλία από τους Imam Baildi. Περισσότερα ΕΔΩ

1o Μουσικό Φεστιβάλ Λεμεσού
Ένα μεγάλο μουσικό καλοκαιρινό φεστιβάλ ετοιμάζεται τέλη Αυγούστου στην καρδιά της Λεμεσού. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι θα βρεθούμε στο 1o Μουσικό Φεστιβάλ Λεμεσού στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της πόλης για να απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες. Το μουσικό φεστιβάλ αρχίζει στις 28 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες.
Εκεί θα απολαύσουμε τους: Πέγκυ Ζήνα μαζί με το συγκρότημα Λοπωδύτες, Τρίτη 28 Αυγούστου, Βασίλη Καρά, Τετάρτη 29 Αυγούστου, Χρήστο Δάντη και Σταν, Πέμπτη 30 Αυγούστου, Πωλίνα, Σάσα Μπάστα και Νάσο Παρασκευή 31 Αυγούστου. Πληρ. 70000087.

Septemberfest-Nicosia Beer Fun Festival 2018
Με το Φεστιβάλ Μπύρας Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με αγαπημένους καλλιτέχνες και άφθονη μπίρα. Φέτος θα απολαύσουμε του καλλιτέχνες:
Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Μιρέλα Πάχου και Steve Tesser στις 28 Αυγούστου
Μάκη Δημάκη και Πωλίνα Χριστοδούλου στις 29 Αυγούστου
τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Magic De Spell και τα Κίτρινα Ποδήλατα στις 30 Αυγούστου
τον Στέλιο Ρόκκο στις 31 Αυγούστου
τον Σεπτέμβριο θα δούμε τους Villagers of Ioannina City και Fuse την 1η Σεπτεμβρίου, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τους Ελλοπία στις 2 Σεπτεμβρίου και τέλος στις 3 Σεπτεμβρίου τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους Stavento.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close