Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

5 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας της Emirates

Η Στρατολόγηση Πληρώματος Καμπίνας θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου στο Ξενοδοχείο SENTIDO Sandy Beach Hotel στη Λάρνακα (Δρόμος Δεκέλειας)

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2018

Με ελάχιστες μέρες να απομένουν για την Ημέρα Στρατολόγησης Πληρώματος Καμπίνας που διοργανώνει η Emirates στη Λάρνακα, αρκετοί είναι οι νεαροί Κύπριοι που σκέφτονται την επόμενη κίνηση στην καριέρα τους η οποία για πολλούς θα είναι και η πρώτη τους. Όσο πλησιάζει γοργά η ώρα για την Ημέρα Καριέρας της Emirates, πιο κάτω μπορείτε να βρείτε πέντε λόγους για να δηλώσετε συμμετοχή.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για μια εξαιρετική σταδιοδρομία στον τομέα της αεροπλοΐας, τόσο σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε αυτό το μονοπάτι όσο και σε αυτούς που επιθυμούν τώρα να το ακολουθήσουν. Το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της Emirates, αποτελούμενο από ταλαντούχους άντρες και γυναίκες από 160 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και άνω των 80 Κύπριων - μεταξύ αυτών περισσότεροι από 25 πιλότοι και άλλοι αξιωματούχοι- προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, στους επιβάτες και πελάτες της Emirates.

Γιατί να επιλέξετε την Emirates και να λάβετε μέρος στο επερχόμενο event στρατολόγησης στη Λάρνακα;

  1. Για την νοοτροπία της:
    Η Emirates είναι ένας εργοδότης επιλογής. Πίσω από την επιτυχία της βρίσκεται η νοοτροπία με την οποία οι άνθρωποί της «οδηγούν» την επιτυχία της εταιρείας, την στιγμή που το δυνατό της σημείο είναι η διαφορετικότητά της. Σαν ηγέτης της βιομηχανίας και εργοδότης επιλογής, η Emirates δεσμεύεται να προσφέρει ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας όπου το κάθε ορόσημο καριέρας επιβραβεύεται. Το περιβάλλον εργασίας της Emirates, εστιάζει στην ευημερία των εργαζομένων, την δίκαιη επιβράβευση του προσωπικού και στην παροχή ίσων ευκαιριών για όλους.
  2. Επειδή τα θέματα ευημερίας του προσωπικού έχουν αξία για την Emirates:
    Η εταιρεία όχι μόνο αναγνωρίζει την σημασία της σωματικής και ψυχολογικής ευεξίας, η οποία επιτρέπει στους εργαζομένους να αποδώσουν τα μέγιστα, αλλά επίσης προάγει την υγεία, την ασφάλεια και το αίσθημα της ικανοποίησης. Επιπρόσθετα, η Emirates βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς και υλοποιεί τις καλύτερες πρακτικές της βιομηχανίας στα πεδία της Υγείας, της Ασφάλειας και Περιβάλλοντος, της Πρόληψης και Προστασίας από την Φωτιά, προσφέροντας σταθερές και ασφαλείς συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος.
  3. Επειδή θα ανταμειφθείς δίκαια:
    Η Emirates προσφέρει ανταγωνιστικές απολαβές στις αγορές όπου δραστηριοποιείται έτσι ώστε να προσελκύει και να διατηρεί το ικανότατο της προσωπικό, ενώ εναρμονίζεται με τις νομοθετικές απαιτήσεις όπως επίσης και τα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές που επιβάλει η βιομηχανία. Πέραν τούτου, η Emirates αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει το προσωπικό της, προσφέροντας επικερδείς μετοχές σε επιλεγμένους υπαλλήλους, όταν η εταιρεία έχει μια επιτυχημένη χρονιά και πιάνει τους στόχους της.
  4. Λόγω της στρατηγικής ίσων ευκαιριών που εφαρμόζει η αερογραμμή:
    Η Emirates ήταν μια από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες η οποία εφάρμοσε στρατηγική ίσων ευκαιριών. Η εταιρεία μεταχειρίζεται όλους τους εργαζόμενους της με σεβασμό και συμμορφώνεται με τις εργατικές νομοθεσίες και κανονισμούς, σε κάθε αγορά που δραστηριοποιείται. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ευκαιρίες για εργασιακή ανέλιξη και ανάπτυξη για τους εργαζόμενους της, διαθέτοντας τις κενές θέσεις εργασίας τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς ενδιαφερόμενους.
  5. Επειδή θα δεις τον κόσμο, ταξιδεύοντας με τα πιο εντυπωσιακά αεροσκάφη:
    Μετά την παραλαβή του νέου αεροσκάφους Boeing 777-300ER WE687 (A6-EQN), η Emirates πλέον έχει στον στόλο της 271 αεροπλάνα, ενώ άλλα 256 βρίσκονται προς παράδοση. Το προσωπικό καμπίνας της Emirates έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο και να επισκεφτεί μοναδικά μέρη, καθώς το δίκτυο της αερογραμμής περιλαμβάνει 161 προορισμούς σε 86 συνολικά χώρες. Με φρέσκους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι και με νέους που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, γίνοντας μέλος στην οικογένεια της Emirates σου προσφέρεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις τον κόσμο και να συνδεθείς με ανθρώπους από πολλές διαφορετικές χώρες.

Έχουν απομείνει μόλις λίγες μέρες από την Ανοικτή Ημέρα Στρατολόγησης Πληρώματος Καμπίνας της Emirates. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ ο οποίος περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιλογής, όπως επίσης τον μισθό και τα ωφελήματα του πληρώματος καμπίνας. Ετοιμαστείτε για το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινά στις 29 Αυγούστου από το SENTIDO Sandy Beach Hotel, στη Λάρνακα (Δρόμος Δεκέλειας). Ξεκίνα το ταξίδι με την Emirates.

 

Σχετικά με την Emirates
Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου. Η Emirates εμπνέει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, το πρωτοπόρο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της από τις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.emirates.com/cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close