Μουσική , Συναυλίες & Events

Τα 13 μουσικά live της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικές για όλα τα γούστα έρχονται αυτή την εβδομάδα και το σαββατοκύριακό στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2018

Εσύ σε ποια συναυλία θα πας αυτή την εβδομάδα; 

Άννα Βίσση
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαζί με την “χρυσή” 13μελή μπάντα της δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και έρωτα με όλες της τις παλιές και νέες επιτυχίες. Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι Latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show “Εμπειρία”.
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων: https://shop.tickethour.com. Πληρ. 77777040.

Παντελής Θαλασσινός
Μετά από την επιτυχημένη συναυλία του στο περσινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει στην Αξιοθέα για να μοιραστεί και πάλι μαζί μας το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής του και τα τρυφερά τραγούδια του, τα οποία εδώ και 20 χρόνια χαρίζει απλόχερα στο κοινό του. Μαζί του, στη μοναδική αυτή συναυλία, εμφανίζονται και δύο νέοι ερμηνευτές από την Κύπρο –η Μαρία Θεοδότου και ο Δημήτρης Μεσημέρης– οι οποίοι ήδη έχουν αναδειχθεί για το ταλέντο τους. Τους τραγουδιστές συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Αχιλλέα Τσαγγαρίδη.
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531-2. Είσοδος 10 ευρώ.

Ηλίας Βρεττός
Η ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΕΠΑΚ παρουσιάζει τον Ηλία Βρεττό Live! Μετά από τις επιτυχημένες εμφάνισεις του #VreTTour2018 έρχεται μαζί με τη μπάντα του και «Πετάει ψηλά» την Λεμεσό. Μας τραγουδά «Να μείνει για πάντα εδω» και μας «Ορκίζεται θα έρθω όσα χιλιόμετρα αν απέχω»! Αυτές και άλλες επιτυχίες του θα μας συντροφεύσουν στο μεγαλύτερο Welcome Party της χρονιάς!
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, Opa Opa Club Λεμεσός, 23.30. Προπώληση: €12 με ένα ποτό. Είσοδος: €15 με ένα ποτό. (Το εισιτήριο καλύπτει €5 στην αγορά φιάλης

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Τα "Ιεροκήπια", με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναμένεται πως θα κεντρίσουν για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μεγάλη συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, που θα αποτελέσει και την έναρξη του Φεστιβάλ. Μαζί του η Μιρέλλα Πάχου, ο Νικόλας Φιλήτας (Prospectus) και ο Steve Tesser.
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Γεροσκήπου, Πάφος, 20.00. Πληρ. 26960857.

Tonis Sfinos
Ο showman Takis Sfinos επιστρέφει στην Κύπρο κουβαλώντας μαζί του την τρέλα του και τα γυαλιστερά κουστούμια του για μία και μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο. Το απόλυτο One Man Show τις Ελλάδας! Η πιο ρετρό μορφή στην Μεσόγειο! Ο ένας, ο μοναδικός... ο βγαλμένος από άλλη εποχή... Tonis Sfinos, έρχεται στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Breeze για το πιο ρετρό πάρτι της σεζόν. Σελωθήτε! Έρχεται με φούλ καλοκαιρινή διάθεση, και ας μπαίνει φθινόπωρο!
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, Breeze Club Λεμεσός. Πληρ. 70005868

Νίκος Μακρόπουλος
Η καθιερωμένη πλέον μεγάλη συναυλία, που πραγματοποείται με τη διαχρονική στήριξη της κορυφαίας κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, έχει προγραμματιστεί και φέτος, προσκαλώντας ένα ιδιαίτερα δημοφιλή καλλιτέχνη να ανέβει στη σκηνή για να μας ταξιδέψει και να διασκεδάσει. Έτσι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο "Δημήτρης Χάματσος" στο Δάλι, στο πλαίσιο του 26ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Γάλακτος, ο Νίκος Μακρόπουλος θα μας ανεβάσει σε μια μοναδική συναυλία.
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, γήπεδο "Δημήτρης Χάματσος", Δάλι, Λευκωσία, 21.00.

The Crew
Το μουσικό τρίο ‘The Crew’, μετρώντας σχεδόν ήδη τρία χρόνια από τη δημιουργία του, συνεχίζει να παρουσιάζει διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις σε μουσικά κομμάτια που ξέρουμε και αγαπάμε. Με τους Αλέξανδρο Τσαγγαρίδη στο πιάνο και στη φωνή, τον Χριστόδουλο Δημητρίου στο κοντραμπάσο και τον Άλεξ Σοφοκλέους στα κρουστά, η μπάντα θα παρουσιάσει διασκευασμένα τραγούδια, γνωστά σε όλους, σε τζαζ – swing ύφος, με επιρροές από τη δεκαετία του 50 μέχρι και σήμερα.
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.30. Πληρ. 70002420.

Νίκος Κουρκούλης
Ο Νίκος Κουρκούλης για μία μοναδική συναυλία στην πλατεία της Χλώρακας την Παρασκευή 07/09/18 και ώρα 21:00. Μία προσφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας. Είσοδος δωρεάν.

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος επιστρέφουν στην Κύπρο και παρουσιάζουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό, το «Όμορφο Όνειρό» τους. Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους στην Κύπρο.
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00 (ανοίγουν οι πόρτες), €25, €20 (παιδικό). Πληρ. www.SoldoutTickets.com.cy.

Mέλιsses
Ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα, οι Μέλισσες, πρόκειται να βρεθούν στο Ammos στην παραλία Μακένζι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Μετά την τεράστια επιτυχία που πραγματοποίησαν την περσινή χειμερινή σεζόν στο Box Athens μαζί με τους Otherview και την Josephine, ετοίμασαν ένα καλοκαίρι φωτιά και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτό, η Κύπρος, όπου μάλιστα επιστρέφουν ξανά το Σεπτέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί και η τεράστια επιτυχία που σημείωσαν με το τραγούδι "Το Κύμα". Το τραγούδι που αγαπήθηκε φέτος όσο κανένα, βρίσκεται για περισσότερο από ένα μήνα στο Νο1 του Official IFPI Airplay Chart by MediaInspector, σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και με περισσότερα από 10+ εκατομμύρια προβολές στον YouTube, σε λιγότερο από 5 μήνες, είναι η απόλυτη επιτυχία των τελευταίων χρόνων!
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, Ammos, παραλία Μακένζι, Λάρνακα, 23.00.

Flying Away Art and Music Festival 2018
Σε ένα γήπεδο, 74 art stalls, 150 καλλιτέχνες, live μουσική με επιλογές από reggae, dub, funk, pop, rock, υπηρεσίες μπαρ, street food, παιχνιδότοπο, lounge area και άλλες δραστηριότητες. Φέτος, με το 'THE GAME', το Flying Away Art and Music Festival κλείνει τον κύκλο των 12 φεστιβάλ. Σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος, την Παρασκευή (7/9) θα εμφανιστούν με τη σειρά οι the Vinyl Mafia (Dj Set), C:REAL και Μιχάλης Χατζηγιάννης, το Σάββατο (8/9) περιλαμβάνει Dj Set, Λεωνίδα Μπαλάφα και MPLE και τέλος, η Κυριακή (9/9) προτείνει Dj Set, Portaris (Dj Set) και Locomondo.
Παρασκευή 7-Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία, 18.00-24.00, €10 (για κάθε βράδυ, δωρεάν για παιδιά κάτω των 15). Πληρ. 70087171.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close