Μουσική , Συναυλίες & Events

Τα 5 μουσικά live του σαββατοκύριακου που δεν πρέπει να χάσεις

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα τραγουδήσουν σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018

Λάμπης Λιβιεράτος
Ένας αγαπημένος τραγουδιστής των περασμένων χρόνων που σημειώσε μεγάλη επιτυχία και τραγούδησε ορισμένα από τα μεγαλύτερα σουξέ περασμένων δεκαετιών έρχεται για ένα μοναδικό live στη Λευκωσία. 
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Buono Lounge Bar, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 22754445. 

Αντώνης Ρέμος 
Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος, θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στο Lush beach bar στην παραλία Μακένζι για να μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά.  Τα ερωτικά του τραγούδια θα μας ταξιδέψουν σε μία live μουσική βραδιά. 
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Lush beach bar στην παραλία Μακένζι, Λάρνακα, 22.00. Πληρ. 70008089. 

Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα
Δύο από τους τραγουδιστές που έγραψαν τη δική τους ιστορία τις δεκαετίες του 80 και του 90, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλη συναντιούνται στην Κύπρο για ένα μοναδικό ντίσκο πάρτι με τις μεγάλες επιτυχίες τους και τα τραγούδια εκείνης της εποχής. Δύο ερμηνευτές σύμβολα που αγαπήσαμε ιδιαίτερα θα βρεθούν τστην Κύπρο για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί. Περμανάντ, πάνινα παπούτσια και ποπ διάθεση επιβάλλονται. Η βραδιά προμηνύεται μεγάλη και άκρως χορευτική.
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στο Πέραμα στη Λεμεσό,  στις 22.00. Πληρ. 25373763.
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία. Πληρ. 99156683.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στις αποσκευές της και τα νέα τραγούδια του δίσκου της «Που με φτάσανε οι έρωτες». Η συναυλία της στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διοργανώνεται από τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Στήριξη Ατόμων με Άνοια «Ιθάκη» με αφορμή την την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ.
Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης - Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας - ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης - Τρομπέτα, πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν. Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός / Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα με Μέλισσες 
Ένα φεστιβάλ χαράς και προσφοράς με μουσική, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό και εκπλήξεις, μαζί με αγαπημένους αθλητές και καλλιτέχνες! Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, όπως τοίχος αναρρίχησης, παιχνίδια ευστοχίας, παιχνίδια survivor, mini ποδόσφαιρο, Football darts και πολλά άλλα! Θα υπάρχουν περίπτερα με φαγητό και ποτό.
Αποσπάσματα από το μιούζικαλ
''Όσο χτυπά η καρδιά''
Παιδική Χορωδία Δήμου Λάρνακας και παιδιά από όλη την Κύπρο
Διεύθυνση: Λουκία Λαζάρου
Μουσική: Ανδρέας Αναστασίου
Ζωντανή μουσική με ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ
Special Guests:
-Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης,
-Πρωταθλητής Ράλλυ Σίμος Γαλαταριώτης
-και αγαπημένοι ποδοσφαιριστές από το Γκολ στη Ζωή.
 Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία από ΜΕΛΙSSES

 Eίσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ

Σκοπός του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» είναι η ενημέρωση του κοινού για τα θέματα που αφορούν τα πρόωρα νεογνά, την ενίσχυση της ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ Λευκωσίας και τη δημιουργία Νέας Μονάδας Εντατικής Νεογνών και Προώρων.
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close