Μουσική , Music News

Πάμε Αθήνα: τα νυχτερινά σχήματα που ξεχωρίσαμε

Τα σχήματα και οι συνεργασίες που ξεχωρίζουν στη νυχτερινή Αθήνα

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2018

Και φέτος στη νυχτερινή Αθήνα, τα μουσικά προγράμματα που προσφέρονται για τη διασκέδασή μας είναι πολλά, άκρως ενδιαφέροντα και για όλα τα γούστα.

Εμείς τα συγκεντρώσαμε και σου τα προτείνουμε. Ακολούθησε τις προτάσεις μας για να ανακαλύψεις τον ήχο της νυχτερινής Αθήνας και να οργανώσεις ένα ταξίδι για έξοδο στη νυχτερινή πρωτεύουσα ενόψει χειμώνα.

 

Αντώνης Ρέμος - Δέσποινα Βανδή
Η απόλυτη συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα είναι πλέον γεγονός! Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή, μια συνεργασία που πολλές φορές αναμέναμε να δούμε τα προηγούμενα χρόνια, έρχονται τον ερχόμενο χειμώνα στην πίστα του Αθηνών Αρένα!
Έναρξη: Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

 

Νίκος Βέρτης
Ο άρχοντας της νύχτας τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Βέρτης, επιστρέφει και φέτος στο "YTON". Έχοντας, λοιπόν, παρακαταθήκη τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ the music show, ο Νίκος Βέρτης, θα συναντήσει εκ νέου τους θαυμαστές του, σε ένα χώρο που συνδυάζει την ποιότητα και την αισθητική με το υψηλής καλλιτεχνικής αξίας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα αξιώσεων, πολυδιάστατο, γεμάτο τραγούδια - επιτυχίες του Νίκου Βέρτη. Άρτιοι φωτισμοί, εξαιρετικός ήχος, εντυπωσιακά σκηνικά.

 

Νίκος Οικονομόπουλος
Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτό τον χειμώνα θα συνεχίσεις τις ζωντανές του εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών. Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών. Ο σπουδαίος τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του για την νέα σεζόν με τον πιο αγαπημένο χώρο διασκέδασης στην Αθήνα.

 

Γιάννης Πλούταρχος - Έλλη Κοκκίνου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πίστα του Φωταέριο, με το οποίος φαίνεται να συνδέει πια στενά το όνομά του. Σύμφωνα με ανακοίνωση, o τραγουδιστής συνεχίζει τη συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο, ενώ μαζί του θα έχει την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, και θα μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης.

 

Melisses - Τάμτα
Με τη συνταγή που έχει λατρευτεί όσο λίγες θα ανάψουν ξανά τα φώτα του διαστημικού τούνελ στην είσοδο του «Box», που θα υποδεχτεί το υπερεπιτυχημένο ταίριασμα της ανανεωτικής live clubbing εμπειρίας του συγκροτήματος Melisses με τις οπτικακουστικές εξτραβαγκάντσες της Τάμτα.

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Στο «Hotel Ερμού» φέτος την κορδέλα κόβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει ένα από τα πιο κεφάτα στανταράκια της πόλης, με την Άννα Βίσση να τραγουδά ανανεωμένες αναγνώσεις επιτυχιών της.
Έναρξη: Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

 

Γιώρ­γος Σαμπάνη
Στο «Acro» με ένα πρόγραμμα-ορισμός του πάρτι, θα βρίσκεται ο Γιώργος Σαμπάνης για έκτη χρονιά.

 

Βασίλης Καρράς, Χρήστος Χολίδης, Χρήστος Μενιδιάτης
Στα νέα σχήματα πρόσθεσε κι αυτό με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη, οι οποίοι θα σε κάνουν να αναστενάξεις φέτος στην «Ιερά Οδό» (τον Οκτώβριο).


Μάκης Δημάκης - Αντύπας
Ο Βοτανικός και ο Μάκης Δημάκης υποδέχονται στο πιο ανεβαστικό σχήμα του φετινού χειμώνα τον Αντύπα, τον Βασίλη Δήμα και την Ραλλία Χρηστίδου.

 

Θέμης Αδαμαντίδης
Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο «North Live Stage» (πρώην «Εμπατή») με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου δίπλα του.

 

Γιάννης Πάριος - Γλυκερία
Άκρως ερωτικό αναμένεται και το δίδυμο Γιάννης Πάριος - Γλυκερία, που θα συναντηθούν στη σκηνή του «Baraonda».
Έναρξη: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close