Shopping , News

Πώς να ξεχωρίσεις τις γιορτές με το ντύσιμό σου

Το γνωστό ιταλικό brand Camicissima, με τημεγάλη ιστορία που ξεκινάτο 1931από το Μιλάνο, ήρθε και στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Nicosia Mall και κάνει το ντύσιμό μας αυτές τις γιορτές να ξεχωρίζει πραγματικά.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018

Με περισσότερα από 350 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, το νέο κατάστημα Camicissima είναι ο πιο must προορισμός ανδρικής μόδας. Ειδικά τα Χριστούγεννα που οι εμφανίσεις μας θέλουμε να είναι κομψές και προσεγμένες. 

Γιορτινά looks

Το πουκάμισο επιβάλλεται και είναι το ρούχο που ένας άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του σε πολλές παραλλαγές για να το συνδυάζει με οποιοδήποτε κοστούμι. Εξάλλου το κοστούμι είναι το ρούχο που πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να συμβαδίζετε με το γιορτινό κλίμα των ημερών, ειδικά στα ρεβεγιόν και τα πάρτυ. Επιλέγοντας πουκάμισα Camicissima επενδύετε σίγουρα στην ποιότητα και το στιλ.

Εάν θέλετε να δώσετε παραπάνω στιλ στην εμφάνισή σας τότε δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το κοστούμι σας με μια ποσέτα ή ένα φουλάρι που θα βρείτε στα Camicissima και το οποίο θα δώσει το χρώμα και το ύφος στο look σας. Οι γραβάτες επίσης κάνουν πιο κομψό έναν άνδρα και προσδίδουν κύρος στην εμφάνισή του.

Τip: Eάν θέλετε να είστε πιο άνετοι τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μόνο φουλάρι για να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας. 

Casual xmas

Στην μεγάλη και πολύ προσεγμένη γκάμα του Camicissima μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Permanent και Classic, με κομμάτια σε απαλούς χρωματισμούς, με έμφαση στο λευκό και το γαλάζιο, εμπνευσμένα από την ιταλική φινέτσα. Στις σειρές Camicissima περιλαμβάνεται και η πρωτοποριακή κολεξιόν Non-Iron με τα ‘ατσαλάκωτα’ πουκάμισα που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του brand, προσδίδοντας τεράστια ευκολία στην καθημερινότητα κάθε άντρα.

Tip: Eάν θέλετε να ξεχωρίζετε στο brunch των εορτών ή στις βόλτες που θα κάνετε, αλλά και στις επισκέψεις σε φιλικά σπίτια, την περίοδο των Χριστουγέννων, επιλέξτε πιο casual συνδυασμούς, με παντελόνι και πουκάμισο και πουλόβερ. Θυμηθείτε ότι τα Camicissima έχουν ωραία loafers για να ταιριάξουν με ένα chino παντελόνι. 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας

Στο νέο κατάστημα του Camicissima στο Nicosia Mall, μπορείτε να ζητήσετε να κεντηθεί το μονόγραμμα σας άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση, φτιάχνοντας το δικό σας εξατομικευμένο πουκάμισο που θα απογειώσει το στυλ σας, και όλοι θα σχολιάζουν αυτές τις γιορτές. Το ρούχο γίνεται αμέσως προσωπικό και αποκτά αριστοκρατικό αέρα. 

Γιατί Camicissima; 

Το διάσημο brand σχεδιάζει και παράγει ρούχα και αξεσουάρ που απευθύνονται στο σύγχρονο άνδρα που θέλει να αισθάνεται άνετα, ντυμένος κομψά για κάθε περίσταση με ένα απλό και εκλεπτυσμένο στυλ.

Εξάλλου, για περισσότερα από 85 χρόνια η Camicissima έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία ρούχων που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε άντρα χρησιμοποιώντας 100% βαμβάκι σε όλα της τα πουκάμισα, ενώ διακρίνεται για την ποιότητα των υφασμάτων και των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

Η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει τη Camicissima να διαφέρει και ταυτόχρονα να φτιάχνει ρούχα που διαμορφώνουν τις τάσεις της εποχής συνδυάζοντας το κλασικό look με το μοντέρνο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close