Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2018
Το Oinotria Wine Cellar στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα επιλεγμένα με πολλή φροντίδα βασισμένα στη μακρόχρονη έρευνα και εμπειρία στο κρασί τόσο από παραδοσιακές οινοπαραγωγικές χώρες της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, όσο και από επιτυχημένους παραγωγούς του Νέου Κόσμου, όπως Αργεντινή, Χιλή, Νότιος Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Εκτός από τον άριστα διακοσμημένο χώρο που διαθέτει το κατάστημα Oinotria, προσφέρει επίσης τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές συνθηκών φύλαξης και παρουσίασης κρασιού ως επιπρόσθετη εγγύηση της ποιότητας προϊόντων που διαθέτει.
Στόχος του Oinotria Wine Cellar είναι να προσφέρει στον ενθουσιώδη αγοραστή-λάτρη του κρασιού ποιοτικούς οίνους επιλεγμένους με επαγγελματισμό από τους πλέον αξιόπιστους οινοπαραγωγούς διεθνώς σε τιμές που αντιπροσωπεύουν επάξια την ποιότητα που προσφέρεται.

Επιπλέον η κάβα παρέχει υπηρεσία δώρων.
Σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς αναλαμβάνουν ολόχρονα την αποστολή δώρων εντός ορίων Λευκωσίας χωρίς επιπλέον χρέωση (και σύντομα σε όλη την Κύπρο). Τα δώρα αυτά μπορεί να απευθύνονται σε συνεργάτες, πελάτες, να είναι χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και δώρα γενεθλίων-ονομαστικής εορτής. Οι υπάλληλοι των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η κάβα, επωφελούνται συγκεκριμένη έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλες τις παραγγελίες που βάζουν.

Η κάβα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο 15-25 ατόμων, ο οποίος προσφέρεται για συναντήσεις, παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η αίθουσα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Σχεδόν κάθε βδομάδα διοργανώνονται βραδιές γευσιγνωσίας, όπου οι πελάτες της κάβας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα εκλεκτά κρασιά που προσφέρει.
Κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας της κάβας, μπορεί ο κόσμος να επισκέπτεται τον χώρο και να απολαμβάνει τα κρασιά ή τα άλλα οινοπνευματώδη ποτά που προσφέρονται εκεί συνοδευόμενα με πιατέλες τυριών και αλλαντικών.
Ο χώρος προσφέρεται δωρεάν για ιδιωτικά πάρτι ή και επαγγελματικά δείπνα.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 22459986
Οδός: Λεωφόρος Θεμιστοκλή Δέρβη 40, 1066, Λευκωσία.
Δ-Τρ & Πεμ-Παρ 11.00-15.00 & 16.00-20.00 & Τετ & Σ 11.00-15.00.
Website: www.oinotria.com.cy
Facebook & Instagram: Oinotria Wine Cellar
e-mail: oinotria@cytanet.com.cy


Σχετικά
6 υπέροχα στέκια για να βγεις στην ανανεωμένη Πλατεία Ηρώων
Τα νέα μαγαζιά που άνοιξαν αλλά και τα κλασικά κι αγαπημένα που επέστρεψαν
Τα ελληνικά τηγανητά καλαμαράκια ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα με θαλασσινά στον κόσμο
Το αγαπημένο πιάτο της ελληνικής ταβέρνας κατέκτησε τη 14η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του TasteAtlas, αφήνοντας πίσω διάσημες δημιουργίες από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Περού.
Τι να κάνεις αν (ξε)μείνεις τον Αύγουστο στη Λευκωσία: Από φαγητό και ποτό, μέχρι θερινό σινεμά, βουτιές και bowling
Αν μείνεις στην πρωτεύουσα, σου βρήκαμε όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις
Οι τοπ 14 γευστικές στάσεις για καλό φαγητό στις δροσερές Πλάτρες
Το καταπράσινο χωριό του Τροόδους αποτελεί ένα σημαντικό γαστρονομικό προορισμό με πολλές επιλογές για νόστιμα πιάτα, σούβλα, μεζέ και πέστροφα
Το πολυαναμενόμενο Rubi ανοίγει τις πόρτες του στη Λευκωσία - Και δέχεται ήδη κρατήσεις
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο ολοκαίνουριο μαγαζί της πρωτεύουσας, ένα bistronomie με ευρωπαϊκές αναφορές που μας έρχεται από την ομάδα του Sentio
Το εστιατόριο που ανεβάζει τον πήχη της λατινοαμερικανικής κουζίνας στη νησί
Πήγαμε για δείπνο στο ACANE, καθίσαμε στην ατμοσφαιρική βεράντα του και δοκιμάσαμε ένα μενού που παντρεύει δημιουργικά τις γεύσεις της Λατινικής Αμερικής με κυπριακές πινελιές
Το beach club που έγινε το νέο hot spot της Αγίας Νάπας, μόλις απέκτησε ένα υπέροχο εστιατόριο στην ταράτσα
Νέα εικόνα για το NAOS Beach Club στην παραλία Λάντα, με αναβαθμισμένο χώρο στην άμμο και ολοκαίνουργιο rooftop εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Αφιέρωμα: Οι 11 πιο όμορφες αυλές που θα αγαπήσεις αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο
Τα πιο όμορφα εστιατόρια και ταβερνάκια με αυλή και βεράντα για τα καλοκαιρινά σου τραπέζια στην Κύπρο
Το Caffè Nero έφτασε στο Fig Tree Bay: Καφές, φαγητό και θέα σε ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του Πρωταρά
Πρόκειται για το 23ο κατάστημα Caffè Nero στην Κύπρο, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν all-day, all-year-round προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής
11 δροσερά μέρη στην Κύπρο για νόστιμο μαχαλεπί όπως παλιά
Από τα Λεύκαρα και την Κυπερούντα μέχρι τον Πρωταρά και τον Πωμό, αναζητούμε την πιο δροσερή γεύση του κυπριακού καλοκαιριού
8 (ακόμα) αγαπημένες ταβέρνες, σου στρώνουν τραπέζι για τον Δεκαπενταύγουστο
Επίλεξε τον προορισμό σου και κλείσε έγκαιρα το τραπέζι σου
ROCAS: Εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά τον δικό του ρυθμό
Ένας bohemian παραθαλάσσιος προορισμός που συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή γαστρονομία, τα signature cocktails και μια ατμόσφαιρα που μεταμορφώνεται αρμονικά