News , Guide

Βρήκαμε τρεις co-working χώρους με μοναδικό design, που μπορούν να σε φιλοξενήσουν

Τρεις νέοι χώροι για co-working στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018

Όλο και περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε τον δρόμο του freelancing, ο οποίος, αν και δύσκολος, δίνει την ελευθερία του χώρου και του χρόνου. Τρεις νέοι χώροι στεγάζουν αυτήν την προσπάθεια.

Τα τελευταία χρόνια ακούμε συχνά τον όρο co-working space, o οποίος έφτασε και στη Λεμεσό. Μάθε ποιοι είναι αυτοί.

Hub Design Platform
Αρχικά, μου τράβηξε την προσοχή ένας avant-garde χώρος με μίνιμαλ αισθητική, ο οποίος ξεχώριζε ανάμεσα στα κλασικά κτίρια που το περιτριγύριζαν στην οδό Ιφιγενείας στη Λεμεσό. Το Hub Design Platform είναι ένας χώρος συνεργασίας, που υποδέχεται σχεδιαστές από όλους τους κλάδους του design, για να δημιουργήσουν, να δουλέψουν, να εμπνευστούν και να εξελιχθούν. Εκτός από τις προσωπικές ώρες εργασίας, μπορεί κάποιος να συνεργαστεί και με άλλα άτομα που είναι στον χώρο δημιουργώντας κοινά project. Το τελευταίο έργο-συνεργασία, που πραγματοποιήθηκε από επαγγελματίες στο Hub, είναι το παρεκκλήσι του Αποστόλου Πέτρου και της Αγίας Ελένης στην Πάφο το 2015, το οποίο ήταν ένα από τα πιο instagrammable places την προηγούμενη χρονιά.

 

ARIS-A Really Inspiring Space
Περνώντας από τον γνωστό Πεντάδρομο, παρατήρησα στον πρώτο όροφο ενός παλιού κτιρίου -το οποίο θεωρούσα εγκαταλελειμμένο- το λογότυπο ARIS-A Really Inspiring Space, για το οποίο θέλησα να μάθω περισσότερα. Αποδείχτηκε κι αυτό ένας καινοτόμος χώρος αφιερωμένος σε νέους επιχειρηματίες, όπου μπορούν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε ακμάζουσες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα όχι μόνο παρέχει στους επιχειρηματίες που επιθυμούν μια πλατφόρμα για να αναπτύξουν επιτυχώς τις επιχειρηματικές τους ιδέες, αλλά προσφέρει επίσης ανεκτίμητες ευκαιρίες μάθησης. Μέσω του προγράμματος ARIS, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από ειδικούς της βιομηχανίας και να λάβουν καθοδήγηση από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το project χρηματοδοτείται από την Τράπεζα Κύπρου και την Deloitte, αφού λίγοι είναι οι φορείς, οι οποίοι στηρίζουν μέχρι σήμερα τέτοιες επιχειρήσεις.

 

The Business Bar
Ο τρίτος χώρος είναι το The Business Bar, το οποίο έχει ακόμη τις πόρτες του κλειστές, αφού ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για να υποδεχτεί freelancer παντός είδους. Στην Πλατεία Δημαρχείου Λεμεσού θα στεγαστεί ο νέος ‘κοινόβιος’ χώρος, όπου θα έχει κάποιος τη δυνατότητα να ενοικιάζει κάποιο χώρο, είτε ημερησίως είτε μηνιαίως, και όπως αναφέρει το promo flyer του θα παρέχει δωρεάν καφέ και Wi-Fi.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close