News , Guide

Έτσι θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2018

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευµα, περίοδοι µε συννεφιά θα εναλλάσσονται µε διαστήµατα ηλιοφάνειας, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, βόρειοι ως βορειοανατολικοί µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα ανατολικά ταραγµένη. Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και αρχικά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Το απόγευµα θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος. Τοπικά αναµένεται να πέσουν ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, καθώς και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένονται χιόνια ή χιονόνερο. Τα φαινόµενα δυνατό να είναι παρατεταµένα ή και έντονα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένονται χιόνια ή χιονόνερο. Τα φαινόµενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε λίγες τοπικές βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close