News , Guide

Θα σαρώνουν μέχρι το βράδυ οι άνεμοι - Πέφτει η θερμοκρασία

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2019

Το ύψος των χιονιών την ώρα έκδοσης του δελτίου στην πλατεία Τροόδους ήταν 50 εκατοστά.
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ και παροδικά, μέχρι θυελλώδης, 7 με 8 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης και παροδικά μέχρι τρικυμιώδης.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης και τοπικά μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα υπάρχει παγετός.
 
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close