Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τρώμε κυπριακό Πινακιομεζέ στη νέα άφιξη της πόλης

Ένα νέο eating hot spot που υπόσχεται να μας ταξιδεύψει γευστικά δημιουργώντας απο την παράδοση

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2019

Στη καρδιά του Αγίου Αθανασίου στη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού, η κυπριακή παράδοση ανταμώνει με την τέχνη της γαστρονομίας. Τα γνήσια υλικά από τη κυπριακή φύση που δια μέσω των αιώνων έχουν υιοθετηθεί στη μαγειρική, θα αναβιώσουν στην κουζίνα του νέου εστιατορίου της Λεμεσού, με σύγχρονες τεχνικές και τεχνοτροπίες όπου το χθες θα σερβίρεται στο σήμερα όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook. 



Το «Πινάκιο Γεύσεων» δημιουργήθηκε από την αγάπη, το πάθος και την απόλυτη αφοσίωση στη μαγειρική φιλοσοφία. Αγνά Κυπριακά υλικά, όλων των εποχών θα μεταμορφώνονται σε αξέχαστες γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες. Ένα εστιατόριο με δημιουργική κυπριακή κουζίνα που αναμένεται να ανοίξει τον Φεβρουάριο. 

Το «Πινάκιο Γεύσεων» βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Αγίου Αθανασίου, μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο. Το μενού βασίζεται στη κυπριακή κουζίνα με εκλεκτούς μεζέδες και θα αλλάζει συχνά, αναλόγως εποχής και της έμπνευσης και της δημιουργικότητας του Σεφ Χριστόδουλου Αβραάμ. Στο μενού του μαγαζιού θα βρεις και τον Πινακιομεζέ που αποτελείται από 16 δημιουργικά πιάτα που θα αλλάζουν τακτικά. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close