Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη µέχρι το πρωί της Παρασκευής.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια αλλά σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά και νότια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα αρχικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 50 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.
Σχετικά

Η Lidl Food Academy υποδέχεται το καλοκαίρι με 3 μαθήματα που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Ιούνιος αναβαθμίζεται με γεύσεις που ξέρουμε και αγαπάμε


Η Cyprus Airways αρχίζει πτήσεις σε έναν υπέροχο ελληνικό προορισμό
Στις 29 Ιουνίου αρχίζουν οι πτήσεις της Cyprus Airways μεταξύ Λάρνακας-Πρέβεζας

Από σήμερα ταξιδεύουμε ξανά Λεμεσό-Πειραιά με το πλοίο
Σηκώνει άγκυρα το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος η 31η Μαΐου 2023
Μήνυμα Προέδρου Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ), δρ. Χρίστου Μηνά


Οι χαμηλοσυνταξιούχοι φέτος θα κάνουν επιχορηγημένες διακοπές
Σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τηλλυρίας

Η Lidl κύριος χορηγός της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek
H μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ομάδες στη διεθνή ποδηλασία

Εντυπωσιακό τριήμερο Κατακλυσμού με Σάκη Ρουβά στο Cap St Georges Hotel & Resort
Το πρόγραμμα που ετοίμασε το πολυτελές θέρετρο



Τα 5 ωραιότερα νησιά της Ευρώπης για να βάλεις στη λίστα σου
Νησιωτικοί παράδεισοι, ιδανικοί για ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.