Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το coffee shop που αγαπήσαμε είναι πλέον ακόμα καλύτερο

Red Sheep Coffee Co.: Bigger, Better, Stronger

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019

Για τους περισσότερους από εμάς, η είδηση ότι το Red Sheep Coffee Co. μεγαλώνει δεν αποτέλεσε έκπληξη, αλλά φυσικό επακόλουθο για τον αγαπημένο μας καφέ στην πρωτεύουσα.

Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το όνομα Red Sheep έγινε πολύ μεγαλύτερο και ξεπέρασε εδώ και καιρό, τα όρια του μικρού, συνοικιακού speciality coffee shop το οποίο άνοιξε πριν από 3 χρόνια στην καρδιά της Λευκωσίας και που σύντομα λατρεύτηκε από τους φίλους του καλού καφέ.

Η μεγάλη πρόκληση, όπως και σε κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο ήταν αν θα μπορούσε ένα μικρό κυπριακό coffee shop να επεκταθεί, διατηρώντας τα πρότυπα και την ποιότητα στην οποία μας έχει μάθει τα τελευταία χρόνια και να εξελιχθεί σε ένα Brand το οποίο έχει την προοπτική να κατακτήσει τον χώρο του καφέ στην Κύπρο.

Μετά και το άνοιγμα του 3ου καταστήματος μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πλέον, ότι το Red Sheep έχει καταφέρει όχι απλά να μεγαλώσει αλλά να γίνει ακόμα καλύτερο απ’ ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε, παρουσιάζοντας βελτίωση σε όλους σχεδόν τους τομείς, επαληθεύοντας τη φιλοσοφία την οποίο ακολουθεί από την πρώτη μέρα «Better, day by day”.

Νέα καταστήματα:
Tα Red Sheep Αγλαντζιάς και το ολοκαίνουργιο Red Sheep Παλουριώτισσας, ήταν κάτι που περίμεναν από καιρό και με ανυπομονησία οι κάτοικοι των 2 περιοχών της Λευκωσίας. Τα νέα καταστήματα αγκαλιάστηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας και κερδίζουν νέους “followers” καθημερινά! ‘Άνετοι χώροι, άμεση εξυπηρέτηση και μοναδικές, γνωστές γεύσεις Red Sheep, τις οποίες μπορεί να απολαύσει πλέον ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων της πρωτεύουσας, ενώ σύντομα αναμένεται περαιτέρω επέκταση του αγαπημένου Coffee Brand σε όλη την Κύπρο!


 
Ανανεωμένο Red Sheep Αγ. Ομολογητές:
Η εξέλιξη για το Red Sheep δεν σταματά μόνο στα νέα καταστήματα, αφού και το.. «original» Red Sheep στους Αγίους Ομολογητές μεγάλωσε και απόκτησε νέο «αέρα». Με νέους, μεγαλύτερους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για sitting, ανανεωμένη διακόσμηση, νέο service station και την ίδια, διαχρονική αφοσίωση, το coffee shop που αγαπήσαμε, είναι πλέον ακόμα καλύτερο και προσφέρει μία ολότελα νέα εμπειρία στους επισκέπτες του. 

Νέο Menu Φαγητού με ιδιαίτερες και healthy επιλογές:
Με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα όπως και στον καφέ του, το Red Sheep έχει πλέον δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού φαγητού το οποίο πραγματικά θα λατρέψεις. Με μία συλλογή από φρέσκα sandwich και snacks φτιαγμένα με τα πιο διαλεκτά υλικά, νέες προσθήκες σε desserts και συνοδευτικά αλλά και δωρεάν παράδοση, το Red Sheep προσφέρει πλέον ένα «πακέτο» το οποίο ξεχωρίζει. Από τις νέες προσθήκες στο μενού, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το πεντανόστιμο “Early Morning” sandwich με αυγό, ή το mini salmon, ενώ για τους vegetarian φίλους, το veggie wrap αποτελεί θαυμάσια επιλογή.

Με την ανοιξιάτικη περίοδο να πλησιάζει, αναμένονται ακόμα περισσότερες νέες επιλογές στο μενού του φαγητού και όχι μόνο!
   
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εξέλιξη του Red Sheep μας «αναγκάζει» να ασχοληθούμε μαζί του και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Είμαστε βέβαιοι ότι το κυπριακό Brand το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά, χάρη στην σκληρή δουλειά, την εμμονή στην τελειότητα και το πάθος για συνεχή βελτίωση, θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να μας εκπλήττει!

Εμείς απλά, ανυπομονούμε για την συνέχεια και ευχόμαστε Καλή επιτυχία!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close