Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα παρεΐστικο ταβερνάκι για μεζέ και διασκέδαση

Απόλαυσε παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2019

Είναι ο ιδανικός τόπος, για να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Το Στενορύμι βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Αγλαντζιάς, στην Πλατεία Κυριάκου Καραολή, περιτριγυρισμένο από πετρόκτιστα σοκάκια, σε μια γειτονιά, που φαίνεται να άντεξε στο πέρασμα του χρόνου. Είναι η προσπάθεια δύο αδελφών να δώσουν ζωή σε ένα ιστορικό για την περιοχή κτίριο, το οποίο συμβολίζει μια αλλιώτικη εποχή, πιο απλή και πιο όμορφη.

Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου και ανεβάζει το κέφι της παρέας. Η τοποθεσία του, η υπέροχη και άνετη εσωτερική αυλή του, καθώς και τα καλομαγειρεμένα φαγητά του υπόσχονται -σε όποιον το επισκεφτεί- μια μοναδική εμπειρία εστίασης.

Η λιτή του διακόσμηση, το κυρίαρχο λευκό χρώμα και η φιλική διάθεση μεταδίδουν στους θαμώνες αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία: ότι η ευτυχία δεν χρειάζεται πολλά, καλή καρδιά, μεζεδάκι, κρασάκι και παρέα όπως παλιά.

Σπεσιαλιτέ
Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι τα κρασάτα χοιρινά παϊδάκια, τα οποία ετοιμάζονται με μια μοναδική συνταγή, που οι ιδιοκτήτες έμαθαν από τον παππού τους. Οπωσδήποτε θα πρέπει να δοκιμάσεις και τον παραδοσιακό χαλβά της κατσαρόλας, που τον φτιάχνουν σε διάφορες παραλλαγές δίνοντας στο παραδοσιακό αυτό γλυκό μια πιο σύγχρονη εκδοχή.

Σίγουρα θα ξαναπάς
Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου με πολύ κέφι και διασκέδαση.

INFO
Τηλ.: 22876543
Οδός: Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.
Facebook: Το Στενορύμι

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close