Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2019
Σ' ένα ύψωμα στο χωριό Πάνω Γιαλιά της Πάφου (κοντά στην Πόλη Χρυσοχούς), με υπέροχη θέα του βουνού και της θάλασσας, θα βρεις το μαγαζί τoυ Βαλεντίνου, το Val's Place.
Ένας κρυμμένος παράδεισος που προσφέρει φαγητό, ποτό, καφέ, ακόμα και μουσική! Από το πρωί θα σε υποδεχθεί με καφέδες και νόστιμο πρωινό, φτιαγμένο με όλα τα καλούδια των παραγωγών της περιοχής. Αν πας λίγο αργότερα θα σου στρώσει τραπέζι με νόστιμους κρεατομεζέδες, μεζέδες για χορτοφάγους, επιλογές για Vegans και σαλάτες με λαχανικά από τον κήπο τους.
Αν μάλιστα σκοπεύεις να το επισκεφθείς από Απρίλιο μέχρι τέλος Αυγούστου, τότε ίσως πετύχεις κι ένα από τα live της Παρασκευής. Σωστά κατάλαβες, κάθε Παρασκευή φιλοξενούν ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ.
Κατά τη διάρκεια δε της καλοκαιρινής περίοδου μπορούν να σε "φιλοξενήσουν" κιόλας, μιας και ο κατασκηνωτικός τους χώρος θα είναι ανοικτός για όλους, και ειδικά για τους λάτρεις του πασίγνωστου Jazz Festival.
Απαραίτητα αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις είναι οπωσδήποτε η σπιτική λεμονάδα με βασιλικό, το σπιτικό κρασί και τη ζιβανία τους, και κάτι που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα είναι η θέα του ηλιοβασιλέματος από το Val's.
Στα συν βάλε και το ότι στο κάτω μέρος του παραδείσου δημιουργήθηκε το μαγαζάκι της φύσης όπου εκεί πωλούνται βιολογικά προϊόντα, όπως σαπουνάκια και κρέμες για πρόσωπο, αναζωογονητικά σπρέι, όλα φτιαγμένα από τη μανούλα των ιδιοκτητών, τα οποία είναι πολύ μελετημένα γιατί το καθένα έχει τις δικές του ιδιότητες.
Είναι όλα φτιαγμένα με αγνά φυσικά υλικά και βότανα που καλλιεργεί η οικογένεια. Τα αποξηραμμένα βότανα δε, κάνουν υπέροχο τσάι. Μπορείς να τα βρεις και στη σελίδα τους στο Facebook: Val's Place.
Πληρ. 96511179.






Σχετικά
Τα 4 νέα ταβερνάκια που μας περιμένουν για υπέροχο μεζέ
Άνοιξαν και σε περιμένουν με ανοιξιάτικη διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση
Το Henry’s by Columbia αναδεικνύει το business lunch στην καρδιά της Λευκωσίας
Εκπρόσωποι των media γνώρισαν από κοντά τη νέα μεσημεριανή πρόταση του χώρου, μέσα από ένα γεύμα αφιερωμένο στη γεύση, τη φιλοξενία και τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα
Η Λευκωσία, για 6 μέρες, θα γίνει ο παράδεισος των burger lovers!
Το αγαπημένο Burger Week επιστρέφει πιο μεγάλο, πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ποτέ
Τέλος εποχής για αγαπημένη ταβέρνα στο χωριό - Το νέο παραδοσιακό ταβερνάκι που παίρνει τη θέση της
Η αγαπημένη ταβέρνα στο Πραστειό Αυδήμου περνά σε νέα εποχή και το νέο της κεφάλαιο μόλις άνοιξε
Ginger & Co: Πήγαμε, δοκιμάσαμε ασιατικά και σου λέμε εντυπώσεις!
Μια νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασιατική κουζίνα στο κέντρο της Λευκωσίας
«Το Ένα»: το νέο ταβερνάκι που μυρίζει φουκού και παράδοση
Απλό τίμιο σουβλάκι και είδη σχάρας, σε ένα ταβερνάκι με καλή πρώτη ύλη και μαεστρία στο ψήσιμο
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη «Chef of the Year 2026» - Διπλή διάκριση για το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ
Στα φετινά FNL Best Restaurant Awards
Ένα ξεχωριστό event με pizza, μπίρα και μουσική
IL PARCO, ABOVO Pizza και BeerBros est21, συμπράττουν για έναν καλό σκοπό