Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα και κυρίως στα βορειοδυτικά, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι, ενώ η σκόνη που θα παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αναµένεται να υποχωρήσει µέχρι αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά, να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βορειοδυτικά, στο εσωτερικό, στα βορειοανατολικά ή και σε κάποιες ορεινές περιοχές.Την Πέµπτη, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσει µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη για θα κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή, αναµένεται άνοδος της θερµοκρασίας για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Αυτές είναι οι τιμές για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας φέτος
Πόσα θα μας στοιχίσουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου
Αίθριος σήμερα ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
O Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου επιστρέφει στο «σπίτι» του: Μια νέα εποχή ξεκινά με έδρα τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκπαίδευσης
Το Fast & Furious γίνεται σειρά στην τηλεόραση, η ανακοίνωση του Βιν Ντίζελ
Συνειδητοποιήσαμε ότι οι θαυμαστές ήθελαν περισσότερα, είπε ο ηθοποιός
Ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει δωρεάν ταξίδια σε νέους, με έναν όρο
Μια ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει μια εντελώς δωρεάν ευκαιρία για πραγματικό ταξίδι, για όλους όσοι θέλουν πραγματική αποσύνδεση
4 λόγοι να μην ξεκολλήσεις από το Netflix αυτόν τον Μάιο!
Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάιο του 2026
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 12 προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €24.99
Πάφος-Μιλάνο, Ρώμη, Βιέννη και όχι μόνο με super low fares
Τι αλλάζει στις εκδηλώσεις της Πλατείας Ζουχουρί – Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας
Πολιτική Παραχώρησης Δημόσιων Πλατειών για διεξαγωγή ιδιωτικών εκδηλώσεων
Ημιτελικός Eurovision 2026: Τι ώρα είναι σήμερα (11/5), πότε εμφανίζεται η Ελλάδα με τον Ακύλα
Η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε στην τελική πρόβα με σκηνική αισθητική εμπνευσμένη από video game και έντονα οπτικά εφέ - H σειρά εμφάνισης των χωρών
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και ενισχυμένοι άνεμοι – Πότε αλλάζει ο καιρός
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Το «Adolescence» κατέκτησε αριθμό-ρεκόρ τηλεοπτικών BAFTA
Η σειρά των Στίβεν Γκρέιαμ και Τζακ Θορν κέρδισε τέσσερα βραβεία στην βραδιά των τηλεοπτικών BAFTA, ένα παραπάνω από όσα ποτέ είχαν κερδηθεί μέχρι σήμερα
Οι Oasis επιστρέφουν και στη μεγάλη οθόνη: Το reunion tour γίνεται κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ
Με backstage στιγμές, αποκλειστικές εικόνες από την περιοδεία και τις πρώτες κοινές συνεντεύξεις των αδελφών Γκάλαχερ μετά από 25 χρόνια, το ντοκιμαντέρ των Oasis έρχεται σε IMAX και Disney+