Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός αρχικά θα είναι µερικώς συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ σύντοµα θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και από το µεσηµέρι και µετά, τοπικά στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά ενδέχεται να σηµειωθεί παγετός.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι. Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σαββατοκυρίακο ενώ την Δευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά

Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο

Οι 155+ προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις από και προς Κύπρο το φετινό καλοκαίρι
Όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Επιστρέφει η θαλάσσια σύνδεση Κύπρου - Λιβάνου και μάλιστα με στυλ!
Η νέα γραμμή ενώνει τη Λάρνακα και τη Λεμεσό με τα λιμάνια της Βηρυτού και της Τρίπολης, ξεκινώντας από τις 22 Ιουλίου

Αυτό είναι το νησί με τα καθαρότερα νερά σε όλο τον κόσμο και είναι ελληνικό
Η παραλία του που ξεχωρίζει


Αυτά είναι τα 15 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου
Ρεκόρ 9,4 δισ. επιβατών παγκοσμίως το 2024


10 κορυφαία «κρυμμένα διαμάντια» στην Ευρώπη για καλοκαιρινές διακοπές – Ποια ελληνική πόλη είναι στη λίστα
Πρόκειται για τους κορυφαίους «κρυμμένους θησαυρούς» της Ευρώπης

Το ιταλικό νησί που ανακηρύχθηκε ο πιο πολύχρωμος προορισμός στον κόσμο
Μια νέα μελέτη εξέτασε την «χρωματική ποικιλομορφία» και την «ένταση της ζωντάνιας» για να κατατάξει τα πιο ζωντανά, οπτικά ευχάριστα σημεία στον πλανήτη