Παιδί

To Πάσχα ήρθε νωρίς για τα παιδιά στο The Mall of Engomi

Το γνωστό εμπορικό κέντρο της Έγκωμης υποδέχθηκε τους μαθητές στην Παρασκευή 19 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2019

Πασχαλινές χειροτεχνίες γεμάτες δημιουργικότητα και φαντασία έφτιαξαν μαθητές από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας και το Α’ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης, στο πλαίσιο εργαστηρίου με θέμα τις πασχαλινές χειροτεχνίες στο The Mall of Engomi. Το γνωστό εμπορικό κέντρο της Έγκωμης υποδέχθηκε τους μαθητές στην Παρασκευή 19 Απριλίου στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες φτιάχνοντας πασχαλινές κατασκευές.

Το πρωινό των μικρών παιδιών έγινε πιο ενδιαφέρον και παραγωγικό, τα οποία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, χρησιμοποίησαν διάφορα υλικά για να πλάσουν χαριτωμένες πασχαλινές κατασκευές. Μεταξύ άλλων, έφτιαξαν πολύχρωμα και ευφάνταστα κοτοπουλάκια, λαγουδάκια και αυγά ενώ διακόσμησαν το δικό τους στεφάνι. Με το Πάσχα να πλησιάζει, το The Mall of Engomi έδωσε χαρά και ικανοποίηση στα παιδιά και τα βοήθησε να εξωτερικεύσουν την ευρηματικότητα και το ταλέντο τους.

«Είναι μεγάλη η σημασία της συμμετοχής των μικρών παιδιών σε δημιουργικά εργαστήρια σαν αυτό, όπου μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και ταυτόχρονα να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους. Παράλληλα, η χαρά που παίρνουν, δίνει και σε εμάς δύναμη για να συνεχίσουμε να οργανώνουμε παρόμοια εργαστήρια και γενικότερα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.», είπε σε σχετική δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής.
Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και γενικότερα ανθρώπων όλων των ηλικιών, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα για το The Mall of Engomi, το οποίο μέσα από σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων που διοργανώνει, ενημερώνει το κοινό για σημαντικά επίκαιρα θέματα.
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close