Shopping , News

Ένα εξειδικευμένο γυμναστήριο της Λευκωσίας με σύγχρονες υπηρεσίες και προγράμματα εκγύμνασης

Εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο κόσμο του fitness και στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους γυμναστές

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2019

To γυμναστήριο NS6 FITNESS NICOSIA λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία από το 2006 και είναι εγκεκριμένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) (Αρ. Μητρώου 133). Εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο κόσμο του fitness και στελεχωμένο από έμπειρους και εξειδικευμένους γυμναστές, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εκγύμνασης. Μέσα από την προσωπική επαφή και καθοδήγηση και εφαρμόζοντας εξελιγμένα προγράμματα, ικανοποιούνται οι πιο υψηλοί και απαιτητικοί στόχοι άσκησης και προπόνησης. Ανάλογα με τους στόχους και λαμβάνοντας υπόψη την φυσική κατάσταση και το ιατρικό ιστορικό του κάθε πελάτη, οι γυμναστές μας ετοιμάζουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα στα οποία έχουμε στοχεύσει.  

Γυμναστική για όλους
Σε αυτό το γυμναστήριο οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν χρησιμοποιώντας powerplate, power bike, spin bike, crank cycle, fitbox, τραμπολίνο, agility ladder, gymstick, βάρη και λάστιχα μέσω προσωπικών ή ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης. Επίσης προσφέρονται μαθήματα Pilates και ειδικά προγράμματα για εγκύους, και/ή για άλλες ειδικές κατηγορίες, όπως καρκινοπαθείς, άτομα με συγκεκριμένες αναπηρίες, καθώς και για επαγγελματίες αθλητές.

Υπηρεσίες διατροφολογίας
Πέραν της προπόνησης, στο NS6 FITNESS NICOSIA προσφέρονται υπηρεσίες διατροφολογίας, ως επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται διάφορες μετρήσεις, όπως fat measure test, sit and reach test, VO2 test, cellulite και water retention test.  Η εξέλιξη της φυσικής κατάστασης των πελατών μας παρακολουθείται με συχνά τεστ φυσικής κατάστασης με την βοήθεια καρδιοσυχνόμετρου. Η καρδιά αποτελεί τον πιο σημαντικό μυ στο σώμα, ο οποίος με ρυθμική συστολή και διαστολή στέλνει αίμα στους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος.  Ο αριθμός των καρδιακών ρυθμών ανά λεπτό αποτελεί την καρδιακή συχνότητα, η οποία αυξάνεται κατά την δραστηριότητα και αποτελεί αξιόπιστο δείκτη της φυσικής κατάστασης και του επιπέδου της άσκησης.  Επομένως, ο έλεγχος της καρδιακής συχνότητας κατά την άσκηση και η παρακολούθηση του συγκριτικά με προηγούμενες μετρήσεις αποτελεί ένα καλό τρόπο να «ακούσουμε» το σώμα μας και τις ανάγκες του οργανισμού μας. 

Άλλες δραστηριότητες
Το γυμναστήριο NS6 FITNESS NICOSIA διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, όπως bootcamps στην Κύπρο και Ελλάδα, dark disco workouts, συμμετοχές στο σε άλλες διοργανώσεις  (Legion Run), καθώς και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς, όπως αιμοληψία στους χώρους του γυμναστηρίου για σκοπούς εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

Info: (99553421) Γεωργίου Χριστοφόρου 12ή πάροδος Λεωφ. Αθαλάσσης, Ακρόπολη, Λευκωσία. Δ-Παρ 06.30-21.00 & Σ 07.00-15.00 
www.ns6gym.com
Facebook: NS6 Fitness Nicosia
Instagram: ns6_fitness_nicosia

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close