Eating News , Εστιατόρια

Αυτός είναι ο νέος Σεφ Έρευνας και Ανάπτυξης της Kanika Hotels & Resorts

Αυτός είναι το νέος μέλος του πολυβραβευμένου ομίλου Kanika Hotels Resorts

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2019

Η Kanika Hotels & Resorts, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο κ. Χριστόδουλος Θεοφάνους έχει προσληφθεί ως Σεφ Έρευνας και Ανάπτυξης.

Ο κ. Θεοφάνους, ένας ενθουσιώδης και πρωτοποριακός Σεφ με δημιουργικές ικανότητες και μεγάλη πείρα στη γαλλική και μεσογειακή κουζίνα, καθώς και στις ασιατικές γεύσεις, δεσμεύεται να επιτύχει ακόμη υψηλότερα επίπεδα φιλοξενίας, παρέχοντας στους επισκέπτες της Kanika Hotels & Resorts μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Ο κ. Θεοφάνους είναι απόφοιτος του Culinary Arts Academy Switzerland, με κατάρτιση σε εστιατόρια στην Ελβετία, το Παρίσι και την Κύπρο και έρχεται να φέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, ακολουθώντας τις νέες διεθνείς μαγειρικές τάσεις.

Στο παρελθόν, ο κ. Θεοφάνους κατείχε τη θέση του Executive Chef σε μεγάλο πολυτελή εστιατόριο στη Λεμεσό, όπου και εργάστηκε στο πλευρό του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin Σεφ Auraud Bignon, για γνωστό γαστρονομικό event. Επίσης οδήγησε το εστιατόριο να διακριθεί με το Βραβείο Best Fine Dining in Cyprus, από την Ένωση Κυπρίων Σεφ (Euro-Toques Cyprus).

Η ευρύτατη εμπειρία του στην γκουρμέ κουζίνα, η δημιουργική του διάθεση για καινοτομία και η αγάπη για νέες γαστρονομικές τάσεις, τον καθιστούν τον ιδανικό Σεφ για να καθοδηγήσει το όραμα του ομίλου Kanika Hotels & Resorts στην ανάπτυξη γαστρονομίας, έχοντας στο πλευρό του μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα Σεφ.

Απαντώντας σχετικά, ο κ. Θεοφάνους αναφέρει με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια πόσο ιδιαίτερα τον τιμάει το γεγονός να γίνει μέλος του πολυβραβευμένου ομίλου Kanika Hotels & Resorts και για την ευκαιρία να γίνει ο Σεφ Έρευνας και Ανάπτυξης της Kanika. Αναφέρει πως η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη για την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη μαγειρική ομάδα του πρώτου πολυτελούς ξενοδοχείου Made for Two, το Amavi στην Πάφο.

Η Kanika Hotels & Resorts καλωσορίζει τον κ. Χριστόδουλο Θεοφάνους και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του πορεία. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close