Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2019
Ένα νέο Caffè Nero άνοιξε στην πλατεία Διοικητηρίου στην πόλη της Πάφου, δίνοντας μια νέα προοπτική της πλατείας, με σεβασμό στην τοπική παράδοση.
Το νέο κατάστημα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα, μια εκπληκτική θέα και ίσως το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στην πόλη. Τώρα, εκτός από τη φυσική ομορφιά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας χειροποίητο καφέ και φρέσκα φαγητά από τη νέα συλλογή του Caffè Nero.
Αυτό το Caffè Nero είναι τόσο μοναδικό, όσο και η πλατεία Διοικητηρίου. Το χειροποίητο ξύλινο μπαρ, ένα πραγματικό έργο τέχνης, που εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική των γύρω ιστορικών κτηρίων και δημιουργήθηκε εδώ στην Κύπρο, αποκλειστικά για το κατάστημα.
Κάθε γωνιά του αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, κάτω από το απαλό φως των κρεμαστών φωτιστικών, τις άνετες δερμάτινες πολυθρόνες και τη μοναδική διακόσμηση. Η υπαίθρια βεράντα είναι το επίκεντρο του καταστήματος, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα με την άνεση των χειροποίητων ξύλινων καναπέδων και μαξιλαριών, παρέα με ένα υπέροχο καφέ.
Αυτά τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά δίνουν στο κατάστημα ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και μια αξέχαστη εμπειρία.
Σχετικά
Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά στέκια του Πρωταρά ανακοίνωσε την επιστροφή του
Το κοσμοπολίτικο beach bar του νησιού ανοίξει ξανά τις πόρτες του για τη νέα σεζόν
Το μενού διά χειρός Μαυρομμάτη που απόλαυσαν οι ηγέτες της ΕΕ στην Κύπρο
Μια γεύση Κύπρου μέσα από τη ματιά ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η νέα άφιξη που παντρεύει την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα μέσα από δημιουργικά πιατάκια
Ένα νεοαφιχθέν μεζεδοπωλείο που φέρνει άλλο αέρα και μας ανοίγει ξανά την όρεξη για μεζέ
H Λευκωσία πίνει κρασί στην πλατεία Ελευθερίας
Δοκιμάζουμε κυπριακό κρασί από 25+ οινοποιεία, στo πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης με τίτλο "Η Λευκωσία στηρίζει το κυπριακό κρασί"
Ραντεβού σε 14 αγαπημένα στέκια για το πρώτο οφτό κλέφτικο της σεζόν
Τα πρώτα εστιατόρια που ανακοίνωσαν ότι άναψαν ξανά τους φούρνους για το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό πιάτο της κυπριακής γαστρονομίας
Το Reserva 52 Lounge αποκάλυψε το νέο dinner menu, διά χειρός Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος
Μια γαστρονομική προσέγγιση που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη μεσογειακή κομψότητα.
Οίνος Άρωμα Κύπρου: H έκθεση κρασιού του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου θα στηθεί δίπλα στη θάλασσα
Πνω από 25 οινοποιεία από όλη την Κύπρο συναντιούνται σε μια μοναδική έκθεση γεμάτη αρώματα, γεύσεις και οινικές ιστορίες!
Πάμε για βόλτα και φαγητό στον (ομορφότερο) Κήπο
Η περιοχή της Χρυσαλινιώτισσας, μια από τις πιο ιστορικές συνοικίες της πρωτεύουσας έχει και φέτος πολλά να προσφέρει
Τετάρτ’ Οιν στα 7 Κλειδιά: Μια βραδιά με 12 κρασιά σε πρώτο πλάνο
Τι θα δοκιμάσουμε αυτήν την εβδομάδα;
The Burger: Tο νέο fine street food της πόλης, που πρέπει να δοκιμάσεις
Το νέο concept του PUNIN που ανεβάζει επίπεδο το burger
International Whisky Day: Από single malts μέχρι blended, με εκπτώσεις μέχρι και 30% (για λίγες μέρες)
Μια γευστική «γιορτή» του ουίσκι που φέρνει ποιότητα και ποικιλία... σε δελεαστικές τιμές
Τα θρυλικά σάντουιτς της κυρίας Κούλλας επιστρέφουν στον Πωμό και το καλοκαίρι ξεκινά από εδώ!
Η αγαπημένη καντίνα με τη μαγευτική θέα ανοίγει ξανά, φέρνοντας μαζί της αυθεντικές γεύσεις και νοσταλγία κυπριακού καλοκαιριού