Shopping , News

Θέλεις κρυστάλλινο ήχο στις τηλεφωνικές κλήσεις σου;

Η ΜΤΝ αναβαθμίζει την επικοινωνία των συνδρομητών της προσφέροντας κλήσεις υψηλής ευκρίνειας από το κινητό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2019

Τώρα οι συνδρομητές κινητής της ΜΤΝ μπορούν να απολαμβάνουν κλήσεις υψηλής ευκρίνειας μεταξύ τους, χάρη στην τεχνολογία HD Voice. 
 
Oι συνομιλητές ακούγονται πάντα ευδιάκριτα, με κρυστάλλινο ήχο, δυνατά και καθαρά ακόμη και όταν μιλάνε χαμηλόφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το HD Voice ο θόρυβος από τον περιβάλλοντα χώρο είναι αισθητά μειωμένος.
 
Τη μοναδική εμπειρία κλήσεων υψηλής ευκρίνειας (HD Voice) μπορούν να απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές κινητής της ΜΤΝ στις κλήσεις μεταξύ τους, αρκεί να διαθέτουν συμβατή συσκευή και κάλυψη 3G ή 4G. 
 
«Η εισαγωγή του HD Voice για τους συνδρομητές μας αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό σταθμό για την ΜΤΝ», δήλωσε ο κος. Θάνος Χρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, ο οποίος πρόσθεσε:
 
«Πρώτοι φέραμε το 4G και το επεκτείνουμε σχεδόν παντού στην Κύπρο, προσφέρουμε όλο και πιο ευρεία κάλυψη 4.5G και τώρα οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν την μοναδική εμπειρία των κλήσεων υψηλής ευκρίνειας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο δίκτυο μας, με μια επένδυση η οποία υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου και ασύλληπτα γρήγορου δικτύου».
 
Η ΜΤΝ συνεχίζει να προσφέρει πάντα περισσότερα και τώρα και HD Voice για να απολαμβάνουν οι συνδρομητές της κρυστάλλινο ήχο στη επικοινωνία τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close