Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε ένα μαγαζί γεμάτο ξηρούς καρπούς, που αξίζει να ανακαλύψεις

Το βασίλειο των ποιοτικών ξηρών καρπών και όχι μόνο,που αξίζει να ανακαλύψεις

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2019

Στο εντυπωσιακό κατάστημα Μαραθάσα Valley Nuts στον Στρόβολο θα μπεις για το design. Θα μείνεις για την εκπληκτική ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμμένων φρούτων και λοιπών υγιεινών και λαχταριστών... Και θα βγεις καλύτερος άνθρωπος και με το κατάλληλο δώρο στο χέρι! 

Ο λόγος για το νέο κατάστημα που άνοιξε στην πολυσύχναστη οδό Τσερίου στον Στρόβολο. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της οικογένειας Χατζηνικολάου που ειδικεύεται στην παραγωγή ξηρών καρπών και αποξηραμμένων φρούτων στο χωριό Οίκος (περιοχή Μαραθάσας) στην Κύπρο. Μια επιχείρηση με ιστορία 100 χρόνων περίπου.

Γνώρισέ το
Είναι ένα εντελώς διαφορετικό κατάστημα με ξηρούς καρπούς, που ήρθε να ταράξει την ψυχική σου ηρεμία και να σε κάνει να σκεφτείς διπλά το επόμενο γεύμα σου. 

Ακολούθησε τη φανταστική μυρωδιά από βότανα που φτάνει μέχρι στο δρόμο, μπες μέσα στο εντυπωσιακό εσωτερικό του (με το ξύλο, το μαύρο και το χρυσό να κυριαρχούν) και ανακάλυψε στα ράφια του τη μεγάλη ποικιλία του! Θα βρεις από διάφορους ξηρούς καρπούς, παστελλάκι, μάντολες, γλυκά του κουταλιού, παστά και αποξηραμμένα φρούτα, σουτζούκο, μέλι, μπαχαρικά, βότανα, σπόρια καφέ και τσάι κ.ά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα είναι δικής τους πααργωγής, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και παραδοσιακές συνταγές από την οικογενειακή επιχείρηση Χριστάκη Χ΄΄Νικολάου ξηροί καρποί Μαραθάσας.

Λεωφόρος Τσερίου 93, Λευκωσία.
Πληρ. 70 002020.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close