Shopping , News

Αυτό θα είναι το νέο mall της Λευκωσίας

Θα δημιουργηθεί απέναντι από το The Landmark Nicosia

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2019

Αν και η Λευκωσία μετρά ήδη αρκετά εμπορικά κέντρα, με τα μεγαλύτερα να είναι το Nicosia Mall που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, αλλά και το πρόσφατα ανανεωμένο The Mall of Cyprus, εντούτοις συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους εικόνες και σχέδια για νέες εμπορικές αναπτύξεις.

Ας μην ξεχνάμε και το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, κι αυτό στη Λευκωσία. 

Όσον αφορά στο νέο εμπορικό κέντρο, αυτό θα βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον (Landmark Hotel) στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο μεικτής χρήσης, 12.750 τ.μ., που σχεδιάστηκε με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα στην καρδιά του Δήμου Λευκωσίας.

Ένα κτήριο με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (έχει σχεδιαστεί με υψηλή ενεργειακή απόδοση και ενσωματώνει σύγχρονα στοιχεία σκίασης και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και με στρατηγική θέση στην περιοχή Hilton (Landmark Hotel), σχεδιασμένο από την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική ομάδα Benoy(UK), σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο αρχιτεκτόνων UDS. 

Ένα κτίριο, που θα αποτελείται από γραφεία και καταστήματα, με μοντέρνα αρχιτεκτονική μορφή, πλήρως προσαρμοσμένο στην αστική διαμόρφωση της περιοχής, με εύκολη πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους και τις εγκαταστάσεις αναψυχής στο ισόγειο του κτιρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close