Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2019
Την δυνατότητα να απολαμβάνουν τις νέες ταινίας του Χόλυγουντ σε ταυτόχρονη πρώτη προβολή με τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχουν από το Σάββατο 27 Ιουλίου οι φίλοι του κινηματογράφου στην Πάφο.
Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία D. J. Karapatakis & Sons (Entertainment) Ltd τη σύμβαση για τη χορήγηση άδειας χρήσεως του ανακαινισμένου υπαίθριου κινηματογράφου “Αττικόν”, ξαναζωντανεύοντας έτσι τον ιστορικό αυτό χώρο που σημάδεψε για δεκαετίες την κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης.
Μιλώντας κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο κ. Καραπατάκης ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους σινεφίλ της Πάφου ότι καλύτερο και νεότερο διαθέτει η παγκόσμια βιομηχανία της 7ης Τέχνης με καθημερινές προβολές στον όμορφο και λειτουργικό χώρο του καλοκαιρινού «Αττικόν».
Η διάρκεια της Σύμβασης ξεκινά από 1.7.2019 και λήγει στις 15.10.2021. Η ανάδοχος εταιρεία θα καταβάλλει μηνιαίο δικαίωμα €1.320 για την περίοδο από 15 Μαΐου μέχρι και 15 Οκτωβρίου εκάστου χρόνου, ενώ η συνολική αξία της Σύμβασης ανέρχεται €17.160,00.
Σχετικά
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες