Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο προσφέρει νόστιμη κουζίνα και παρεΐστικη διασκέδαση στη Λευκωσία

Φτιάχνει της ώρας μεζεδάκια από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, τα οποία θα απολαύσεις με τσίπουρο ή ουζάκι

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2019

Ένα παραδοσιακό ελληνικό μεζεδοπωλείο, Το Κουβεντολόι στην Παλλουριώτισσα προσφέρει νόστιμη κουζίνα και παρεΐστικη διασκέδαση σε έναν χώρο γραφικό και φιλόξενο. Εδώ θα περάσεις όμορφα, θα χαλαρώσεις, θα τα πιεις με την παρέα και θα απολαύσεις καλοφτιαγμένα πιατάκια ημέρας, που μαγειρεύονται με πρώτης ποιότητας υλικά.

Εξάλλου, το στοίχημα των ιδιοκτητών του είναι η προσωπική επαφή με τον κόσμο, η αυθεντική κουζίνα για τους εκλεκτούς πελάτες και βεβαίως η ποιοτική μουσική που παίζει ζωντανά και σε διασκεδάζει. Κλείσε έγκαιρα τραπέζι κι ετοιμάσου να ζήσεις μια ωραία εμπειρία διασκέδασης με ζωντανή μουσική και πιάτα της ώρας μαζί με τη γνωστή φιλοξενία και το χαμόγελο των ανθρώπων του, που ξέρουν να δημιουργούν μοναδικές βραδιές με ποιοτικά τραγούδια και προσεγμένη κουζίνα.

Όλο γεύση
Φτιάχνει της ώρας μεζεδάκια από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, τα οποία θα απολαύσεις με τσίπουρο ή ουζάκι, νόστιμο σουβλάκι και πατατούλες, κολοκυθοκεφτέδες με αρωματικό γιαουρτάκι, κεφαλογραβιέρα Κρήτης σαγανάκι και είδη σχάρας που τα ψήνουν με μαεστρία.



A place to be
Η αυλή στο Κουβεντολόι είναι πανέμορφη τώρα τα καλοκαιρινά βραδάκια για παρέες που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την προσεγμένη του κουζίνα. Παίζει ζωντανή μουσική, χωρίς μικρόφωνα 2-3 φορές την εβδομάδα με ρεμπέτικο και λαϊκό και με αυθεντικές εκτελέσεις τραγουδιών, ενώ η φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρά του σε παραπέμπει σε νησί.

(96299352) Τζον Κένεντι 57Α, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close