Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2019
Η Ποταμίτισσα είναι ένα μικρό, γραφικό χωριό στην καρδιά της Πιτσιλιάς, τριγυρισμένο από τα χωριά Αγρό, Αγρίδια, Δύμες, Πελένδρι και Κάτω Μύλο. Είναι ένα χωριό με πλούσια φυσική ομορφιά, με λιγοστούς, όμως, μόνιμους κατοίκους μεγάλης ηλικίας ως επί το πλείστον. Παρόλα αυτά, μερικοί νέοι, οργανωμένοι ως Κέντρο Νεότητας, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το χωριό τους στο πέρασμα του χρόνου, να πολεμήσουν την αστυφιλία και να διατηρήσουν άρρηκτους τους δεσμούς τους με το χώμα που ανέθρεψε τις ρίζες τους.
Το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας (Κ.Ν.Π) είναι ένα σωματείο εθελοντικής δράσης και αποτελεί μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ). Ιδρύθηκε το 2001 και στοχεύει στην προσέλκυση και δημιουργική απασχόληση των νέων στο χωριό. Το Κ.Ν.Π για να πραγματοποιήσει τους προαναφερθέντες του στόχους προχωρεί στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων κοινωνικού, εθνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα κατά τη, διάρκεια του χρόνου, με έμφαση στους καλοκαιρινούς μήνες. Τα τελευταία περίπου 4 χρόνια, η επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων συνεχώς φαίνεται να παρουσιάζει μια ανοδική πορεία και η σκληρή δουλειά των μελών του Κ.Ν.Π να αποδίδει καρπούς, πράγμα που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η αμέριστη στήριξη από πλευράς του κόσμου. Μετά από πολύ καιρό πολλοί συγχωριανοί άρχισαν να ενδιαφέρονται ξανά για το χωριό τους και η ζωή να επιστρέφει ξανά στο χωριό, κυρίως τα Σαββατοκυρίακα και σε περιόδους διακοπών.
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο, 10 Αυγούστου, το Κ.Ν.Π διοργανώνει και προσκαλεί άπαντες σε μια μοναδική μουσική βραδιά παρέα με τους Εύρο Αντωνίου, Νίκο Βεζυράκη και Στέφανη Νέρου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να απογειώσουν την καρδιά της Πιτσιλιάς με το πρόγραμμά τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της εκκλησίας της Παναγίας της Ποταμίτισσας, στις 8:30 μ.μ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται συγκεκριμένα είδη σχάρας (και νηστίσιμα). Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 99333835 μέχρι τις 7/8/2019.
Οι εκδηλώσεις του Κ.Ν.Π βέβαια δεν σταματούν εδώ, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει με περαιτέρω εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον! Όσοι επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτών των παιδιών μπορείτε να ακολουθήσετε το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας στους πιο κάτω συνδέσμους.
Facebook: https://www.facebook.com/Κέντρο-Νεότητας-Ποταμίτισσας-236232286788034

Σχετικά
Πέθανε η Λόρεν Μπένετ σε ηλικία 36 ετών
Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας
H παγκοσμίου φήμης σοπράνο Αΐντα Γκαριφούλινα στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Μαζί με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Ανακοινώθηκαν άλλες δύο συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα στην Κύπρο
Στο πλαίσιο του 3ου Ρεμπέτικου Φεστιβάλ που έρχεται στο Παττίχειο της Λεμεσού
Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται για μία δυνατή συναυλία δίπλα στη θάλασσα
To live που αναμένεται να είναι από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού
Μόλις ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Κύπρο
Mετά το sold out της πρώτης
Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Πάνος Βλάχος live μαζί για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η πιο ανατρεπτική μουσική συνάντηση του καλοκαιριού είναι γεγονός.
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ΟΝΕ και special guest η Μαντώ σε μία βραδιά γεμάτη disco!
«Τα Disco Καλοκαίρια Μας» έρχονται και θα είναι γεμάτα μουσική
Τα live στα χωριά μας: Οι 22 μεγάλες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το καλοκαίρι
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά ρεμπέτικα στην Κύπρο
Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με το “Ρεμπέτικο" στο νησί μας
Η Αναστασία ετοιμάζεται να κατέβει με το «Σπάστε Τα» Tour στον Πρωταρά
Ανακοινώθηκε μία μοναδική συναυλία δίπλα στη θάλασσα
Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στη Λάρνακα για τη συναυλία του καλοκαιριού!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσγειώνεται στην Κύπρο!
O Χρήστος Θηβαίος γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία, με δύο μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο
Ο καλλιτέχνης επιστρέφει στο νησί μας, τον Αύγουστο, με την παράσταση "30 Χρόνια Μέρες Αδέσποτες"