Shopping , News

Και εκεί που δεν το περιμένεις… το bucket list σου γίνεται μικρότερο

Και από το πουθενά, η λίστα σου γίνεται μικρότερη.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Όταν ακούμε για bucket list, το μυαλό μας πάει σ’ εκείνα τα πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει να ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Φυσικά, η λίστα του καθενός, είναι διαφορετική και σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και ιδιοσυγκρασία. Η εμπειρία να ταξιδέψεις σε κάποιο εξωτικό προορισμό στην Ασία ή να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσουν, είναι μόνο κάποια παραδείγματα που μπορεί να περιλαμβάνει η περιβόητη λίστα.

Συνήθως όμως, λένε πως η εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων, προϋποθέτει και μεγάλη προσπάθεια, αφού ως γνωστόν… τίποτα δεν μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Συμφωνούμε. Αλλά πόσο ωραίο θα ήταν να εκπληρώνονταν τα όνειρά μας χωρίς κόπο; Πώς θα μας φαινόταν εάν μία μέρα, έτσι από το πουθενά, βρισκόμασταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που πάντα ονειρευόμασταν; 

Και ναι, χωρίς καθόλου κόπο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να ψωνίζουμε με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή» μέχρι 31 Δεκεμβρίου, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, συνολικής αξίας €40.000. Φυσικά, κανείς δεν θα έλεγε όχι σε νέο αυτοκίνητο. Εάν όμως, το απωθημένο σου είναι τα ταξίδια; Η ίδια ακριβώς συνταγή. Αγορές με κάρτες, για να γίνεις ένας από τους δύο τυχερούς την εβδομάδα που θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο, αξίας €3.000.

Τόσα απλά. Και από το πουθενά, η λίστα σου γίνεται μικρότερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://bit.ly/2rHD28N

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close