News , Guide

Ένα κατάλυμα φτιαγμένο από ζαχαρωτά για τους λάτρεις των γλυκών

Το Booking.com, για τις γιορτές δημιούργησε το πιο γλυκό σπίτι του κόσμου στην καρδιά του Soho στο Λονδίνου.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019

Το σπιτάκι μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα μόνο για δύο νύχτες και το κόστος διαμονής ανέρχεται στις 99 λίρες το βράδι. Οι λάτρεις των γλυκών και της σοκολάτας θα μπορούν να δοκιμάσουν τα φαγώσιμα στεφάνια κατά την άφιξη, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τα εντυπωσιακά παράθυρα που είναι εμπνευσμένα από τα γλειφιτζούρια μπαστουνάκια, καθώς και τη λαμπερή, χιονισμένη πρόσοψη με το λευκό ζαχαρωτό γλάσο.

Στο εσωτερικό, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το δωρεάν καλάθι με εορταστικό αφρώδες κρασί και μια επιλογή αγαπημένων γλυκών στο Candy Lounge, που τους τοίχους του κοσμούν μεγάλα ζαχαρωτά. Επιπλέον, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει το χρώμα μαλλιού της γριάς και είναι στολισμένο με γλειφιτζούρια μπαστουνάκια και φαγώσιμες χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μικρά βραχάκια από κουλουράκια ζάχαρης οδηγούν τους επισκέπτες στο μεγάλο υπνοδωμάτιο Ginger-Breadroom, μια πραγματική απόλαυση εμπνευσμένη από τα παραμύθια, όπου οι επισκέπτες θα βυθιστούν σε ένα γιορτινό δάσος, γεμάτο με απολαυστικά φαγώσιμα κουκουνάρια από σοκολάτα.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια πανδαισία σοκολάτας στην κουζίνα Coco-Kitchen, όπου οι επισκέπτες θα βρεθούν μέσα σε μια τεράστια σοκολάτα καραμέλας, με τοίχους από λιωμένη σοκολάτα και δάπεδα από καραμέλα. Οι απίστευτες εγκαταστάσεις του καταλύματος που είναι εμπνευσμένες από γλυκά, περιλαμβάνουν επίσης ένα μπάνιο Sugar Cube-icle.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο σπιτάκι φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την περίοδο των εορτών και το booking δεν δέχεται πλέον άλλες κρατήσεις. Ελπίζουμε όμως ότι θα ανοίξει τις πύλες του τα επόμενα Χριστούγεννα. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close