Eating News , Εστιατόρια

H κυρία Κίκα σού φτιάχνει brunch στο χωριό και σου το στέλνει στο σπίτι σου

Σε ένα ορεινό χωριουδάκι της Πάφου, την Καλλέπεια, η κ. Κίκα σού φτιάχνειμαμαδίστικα πιάτα, με προϊόντα από την αυλή της

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2020

Την κυρία Κίκα θα την βρεις στο ορεινό χωριουδάκι της επαρχίας Πάφου, την Καλλέπεια που βρίσκεται κοντά στη Λετύμπου.

Η κυρία Κίκα λοιπόν, μεταμόρφωσε το σπίτι της στο χωριό σε ένα χώρο για οργανικό-βιολογικό brunch με φρέσκα προϊόντα από την αυλή και τον κήπο της. Το ονόμασε Kika's Garden homemade food & produce και προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch.

Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από τον κήπο και την αυλή της κυρίας Κίκα. Φρέσκα αβγά από τις κότες της, φρεσκοψημένο ψωμί από τον φούρνο της αυλής της, λαχανικά και ζαρζαβατικά δικής της καλλιέργειας, ντόπιο χαλλούμι, αναρή και γαλακτοκομικά, σύκα από τις συκιές της και προϊόντα της εποχής.

Μέχρι πρόσατα, η αυλή της κυρίας Κίκας δεχόταν κόσμο που απολάμβανε όλα τα καλούδια της, ενώ η ίδια συνέχιζε να εξελίσσει κάθε συνταγή της, να φτιάχνει κι άλλες σπιτικές νοστιμιές και να μας τις σερβίρει απλόχερα. 

Και μπορεί η υπέροχη αυλή της να παραμένει κλειστή, κι εμείς να #μένουμε_σπίτι, όμως η κ. Κίκα εξακολουθεί να φροντίζει για εμάς.

Εξ ου και μας ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες (από όλη την Κύπρο), την οποία θα σου ετοιμάσει και θα σου αποστείλει μέσω κούριερ. 

(99459400) Καλλέπεια, επ. Πάφου, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close