Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα "τροπικό" beach bar που πρέπει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Ένα παραθαλάσσιο μπαράκι πάνω στη θάλασσα ιδανική πρόταση για τις βουτιές σου φέτος

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2020

Τι είναι αυτό που αναζητούμε κάθε καλοκαίρι; Μια υπέροχη παραλία, με όλες τις ανέσεις, καλό καφέ, φαγητό και για πιο ανεβαστικές καταστάσεις δυνατή μουσική, summer parties, δροσερά ποτά και κοκτέιλ.

Αυτά θα αναζητήσουμε και φέτος, παρόλο που τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά!

Κι ευτυχώς, θα μας τα προσφέρει το Island Beach Bar and Restaurant στο Λατσί, ένα από τα ομορφότερα σημεία του καλοκαιριού.

Το Island Beach Bar είναι ένα από τα ωραιότερα beach bar της ευρύτερης περιοχής του που από το 2013 δηλώνει επιβλητικά την παρουσία του και ότι έχει έρθει για να μείνει.

Το ξύλο και το βότσαλο επικρατούν στη διακόσμηση, υπενθυμίζοντάς μας ότι το 'Island' είναι ένα με τη θάλασσα... Από τις 08.30 το πρωί, μας υποδέχεται με chill out μουσική και ποικιλία καφέδων, φρέσκων χυμών, και δροσερών cocktail. Με τον απαλό παφλασμό των κυμάτων να ηχεί στα αυτιά μας και τη θέα της χερσονήσου του Ακάμα να απλώνεται ανεμπόδιστα μπροστά μας, ο χρόνος στο Island Beach Bar and Restaurant κυλάει ανεπαίσθητα.

Κατά το μεσημέρι επιλέγουμε νόστιμα πιάτα διεθνούς κουζίνας με το δροσερό αεράκι να φυσάει μονίμως στο αγαπημένο μας παραθαλάσσιο στέκι. Εάν πάλι βρεθούμε στο Λατσί για ένα δροσιστικό μπάνιο, αυτό το beach bar αποτελεί την ιδανική επιλογή μετά την παραλία με την άμμο ακόμη κολλημένη στα πόδια!

Μια βάρκα, ειδικά διαμορφωμένη σε καναπέ με άνετες μαξιλάρες μάς περιμένει να αράξουμε και να απολαύσουμε ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα επιλέγοντας ένα pre-dinner cocktail, κλασικό ή signature. Μετά τη δύση του ηλίου το σκηνικό αλλάζει, τα φώτα χαμηλώνουν, ενώ η μουσική ζωντανεύει και υπόσχεται ένα αξέχαστο night out μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αυτό το Σάββατο μάλιστα, ετοιμάζει πάρτι για την επιστροφή του, με μουσική και ανεβαστικούς ρυθμούς.

Στις 21.00. Ραντεβού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close