Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε μία ταβέρνα στα πέριξ, με υπέροχη αυλή και καλό φαγητό!

Αυτή η ταβέρνα έχει μία από τις πιο δροσερές και σπιτικές αυλές στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2020

Στο όμορφο Λιοπέτρι, με τους χαμογελαστούς κατοίκους και τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες, υπάρχει μια ταβέρνα που αντικατοπτρίζει την κυπριακή φιλοξενία και την αυθεντική, πατροπαράδοτη κουζίνα σε ένα περιβάλλον μοναδικό.

Ο λόγος για το Φεγγαρόγνεμα, την ταβέρνα που ξέρει να σερβίρει εκλεκτούς κυπριακούς μεζέδες και φρέσκο ψάρι.

Και φέτος, όπως και κάθε καλοκαίρι, η ταβέρνα βγήκε σε μια υπέροχη αυλή (που την έχει μάλιστα ονομάσει "Η αυλή του Τάκκα), έφτιαξε ένα νοσταλγικό σκηνικό και σε προσκαλεί να την απολαύσεις!

Εκεί οι άνθρωποί της θα φροντίσουν, από την ώρα που θα πάρεις θέση, να σου φέρουν ό,τι πιο νόστιμο, παραδοσιακό και φρέσκο ετοιμάζει η κουζίνα.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που πέρα από γνωστή είναι και ιδιαίτερα αγαπητή σε ντόπιους και επισκέπτες για την ποιότητα του φαγητού της και την άψογη εξυπηρέτησή της.

Το Φεγγαρόγνεμα έχει μεριμνήσει στον εσωτερικό (κλιματιζόμενο για το καλοκαίρι) χώρο του να δημιουργήσει και παιχνιδότοπο για τους μικρούς της επισκέπτες.

Στην παραδοσιακή αυλή του
Το μαγαζί διαθέτει μία πολύ ιδιαίτερη αυλή: Την "Αυλή του Τάκκα". Έναν όμορφα διακοσμημένο εξωτερικό χώρο, με πολύ πράσινο, νερό που κελαρύζει και μια ατμόσφαιρα απόλυτα καλοκαιρινή, που σε χαλαρώνει και δροσίζει.

Το φαγητό
Το φημισμένο και περιζήτητο καλαμάρι του θα πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις, όπως και το ολόφρεσκο ψάρι που διαθέτει καθημερινά και σου το σερβίρει λαχταριστό στο πιάτο σου. Το μαγαζί σερβίρει πλούσιο ψαρομεζέ με εκλεκτά πιάτα, κρεατομέζε που ξεχωρίζει, καθώς επίσης και κλέφτικο (συνοδευμένο με πουργούρι, σαλάτα, πατατούλες και ορεκτικά).

Και διοργανώσεις
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις Κυριακές η ταβέρνα αναλαμβάνει να φιλοξενήσει στο χώρο της το πάρτι σου, είτε αυτό αφορά βάφτιση, γενέθλια ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός θέλεις να γιορτάσεις με καλό φαγητό και εκλεκτούς φίλους! 

Η γραφική του αυλή, το παραδοσιακό κυπριακό φαγητό του και η αυθεντική φιλοξενία του είναι φημισμένα στη γύρω περιοχή.

Για σένα που ψάχνεις ένα μαγαζί με τα όλα του στην ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου αυτές τις μέρες του καλοκαιριού, το Φεγγαρόγνεμα είναι μία αρκετά καλή επιλογή για σένα, την παρέα και την οικογένεια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close