Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020
Μετά την επιτυχία των παραστάσεων που έγιναν το καλοκαίρι η «Διάσταση» φέρνει στη σκηνή ξανά την παράσταση “THE IMPOSSIBLE DREAM” με τραγούδια και μουσική από τα πιο αγαπημένα musicals.
Στη Λεμεσό στις 12 Νοεμβρίου, στο Παττίχειο Θέατρο και στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας στις 14 Νοεμβρίου –διπλή παράσταση- θα γίνουν οι παραστάσεις “ΤheimpossibleDream” με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση».
Η «Διάσταση» με όλο το δυναμικό της εν ενεργεία και το πάθος και την αγάπη που την χαρακτηρίζει θα χαρίσει για άλλη μια φορά μια αξέχαστη και εντυπωσιακή παράσταση μέσα από τις επιτυχημένες που έκανε το καλοκαίρι.
Οι παραστάσεις του Νοεμβρίου εντάσσονται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου, για την σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για την Προληπτική Παιδιατρική.
Με το Φωνητικό Σύνολο, την Παιδική Χορωδία, την Ομάδα Χορού η «Διάσταση» αλλά και με καταξιωμένους τραγουδιστές που διαπρέπουν τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αλλά και με σπουδαίους μουσικούς υπό τη μουσική διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη θα μεταφέρουν στο κοινό το γοητευτικό κόσμο του μουσικού θεάτρου.
Θα παρουσιαστούν υπέροχα τραγούδια από τα γνωστά musicals Les Miserables, Phantom of the Opera, Evita, Man of La Mancha, Cats, West Side Story, La la Land, Nine, Chicago και πολλά άλλα. Η Αλίκη Χρυσοχού, ο Αντρέας Αροδίτης, η Ριάνα Αθανασίου, η Μαριλένα Παπακυριακού και η Χριστίνα Αβερκίου είναι μερικοί από τους σολίστ που εντυπωσίασαν το κοινό. Την διεύθυνση και διδασκαλία του Φωνητικού Συνόλου έχει η Ισαβέλλα Χριστοφίδου ενώ της Παιδικής Χορωδίας η Δήμητρα και η Χριστίνα Πισσουρίου.
Για την Ομάδα Χορού χορογραφούν η Μαρία Μέση Αγγελίδου, η Ναδίνα Λοϊζίδου, η Ελένη O’Keef, η Χριστίνα Ηλιάδου και η Δάφνη Μουγιάση.
Τις μουσικές ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γιωργαλλής
Σαν πρωτοπόρος στο είδος του musical σε σκηνές της Κύπρου η «Διάσταση» ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες παραστάσεις της και αυτό θα κάνει για άλλη μια φορά!
Η παράσταση αυτή έχει και ένα ξεχωριστό λόγο πραγματοποίησης για τη «Διάσταση» αφού είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό της μέλος Πανίκο Σχοινή που έφυγε πριν από ένα ακριβώς χρόνο. Ο Πανίκος μπορεί να θεωρηθεί ο άνθρωπος που πρωτοξεκίνησε τις παραστάσεις musical στη Κύπρο.
Οι εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.Νίκου Αναστασιάδη.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
€20 γενική είσοδος
€15 το παιδικό
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
12 Νοεμβρίου 2020
-
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
14 Νοεμβρίου 2020
Σχετικά


Ο Bloody Hawk έρχεται στην Κύπρο για ένα μοναδικό live
Ο πιο αληθινός ήχος της σκηνής επιστρέφει δυναμικά!

Βαρθακούρης και Βαρδής έρχονται Λευκωσία για ένα δυνατό live!
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.

O Δημήτρης Μπάσης και η Βίκυ Καρατζόγλου στην Αγία Νάπα
Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται την σκηνή για αυτό το καλοκαίρι και μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους

Άρχισε η προπώληση για τις συναυλίες του Αλκίνοου στην Κύπρο
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ολοκληρώνει το φετινό, συναυλιακό καλοκαίρι του στην Κύπρο, με πέντε συναυλίες

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για ένα ξεχωριστό live στην Αγία Νάπα
Ένα βράδυ γεμάτο μουσική με τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Σημαντικές πληροφορίες για τις συναυλίες της Άννας Βίσση 4-5 Ιουλίου στην ΑΕΚ ARENA Λάρνακας
Τι πρέπει να γνωρίζεις

Νταλάρας - Παπακωνσταντίνου: Μετά από 34 χρόνια και πάλι μαζί για δύο βραδιές στην Κύπρο
Από το «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» στο «Πεπρωμένο»

Ο Νίκος Μακρόπουλος στη Λάρνακα στο Στάδιο Πύλας: Μια αξέχαστη βραδιά στις 15 Αυγούστου 2025
Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε!

Massimo Giordano στο Minthis Music Festival 2025
Μια Λυρική Νύχτα Κάτω από τον Κυπριακό Ουρανό

Ο Alejjos μας ταξιδεύει σε ρυθμούς παράδοσης και ηλεκτρονικής μουσικής
Μουσική που γεφυρώνει το παρελθόν με το μέλλον

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στο νησί μας για δύο μεγάλες συναυλίες
Το θρυλικό συγκρότημα που έχει καθορίσει την ελληνική ροκ σκηνή, είναι έτοιμο να δονήσει ξανά τις καρδιές μας