Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2020
Είναι μια μαμά που φτιάχνει λουκουμάδες. Μόνο που αντί να τους φτιάχνει για τα δικά της παιδιά, τους φτιάχνει πλέον για όλο τον κόσμο!
Πρόκειται για την κυρία Ανδρονίκη, η οποία μπήκε από μικρή στην κουζίνα, μιας και της άρεσε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και κυρίως να ψήνει λουκουμάδες. Ναι, μπορείς να πεις ότι αυτό ήταν το χόμπι της.
Αφού λοιπόν σταμάτησε από τη δουλειά της, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που της άρεσε πραγματικά, και έτσι αγόρασε μια κινητή καντίνα, για να μπορεί να κάνει η ίδια αυτό που αγαπά, αλλά και να προσφέρει χαρά σε μικρούς (αλλά, ας μην κρυβόμαστε, και σε μεγάλους!).
Κάνε στάση!
Η καντίνα της, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική και πολύχρωμη και τα καλοκαίρια -γύρω στον Ιούλιο- περιοδεύει στο χωριό! Συγκεκριμένα θα την βρεις σταθμευμένη στα Λαγουδερά, από όπου κατάγεται και η κυρία Αντρονίκη, εκεί στην πλατεία του χωριού όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή της Παναγίας του Άρακα. Εκεί μένει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, μίας και στο χωριό διοργανώνεται ένα μεγάλο πανηγύρι, και ακολούθως επιστρέφει στη Λευκωσία!
Σταθερό της σταθερό σημείο στην πρωτεύουσα είναι η Λεωφόρος Τσερίου 235, 2047 στον Στρόβολο.
Τι θα δοκιμάσεις:
Λουκουμάδες, λουκουμάδες, λουκουμάδες… φτιαγμένους με μια οικογενειακή συνταγή, που ξετρελαίνουν με τη “γεμάτη” γεύση τους και τα φρέσκα υλικά τους.
Φρέσκοι, γευστικοί λουκουμάδες με αγνά υλικά και φρέσκες πρώτες ύλες, σε γενναιόδωρες, πλούσιες μερίδες.
Σερβίρονται παραδοσιακοί με σιρόπι και με σοκολάτες (πραλίνα λευκή και bueno), αλλά και με μέλι. Επίσης πασπαλίζονται με λιχουδιές όπως μπισκότα oreo, κανέλα, τριμμένο μπισκότο κ.ά., που απογειώνουν τη γεύση!
Επίσης σου φτιάχνει λοκουμαδόπιτσα (σε δύο μεγέθη, μικρή και μεγάλη), όπως και μία υπέροχη πιατέλα για να να της απολαύσεις με την παρέα!
Για όσους επίσης τους θέλουν ζεστούς, αλλά θέλουν να τους απολαύσουν στο σπίτι, η εν λόγω καντίνα προσφέρει και υπηρεσία delivery μέσω της πλατφόρμας του Foody.
Λουκουμάδες Αντρονίκης (99438132) Λεωφ. Τσερίου 235, 2047 Στρόβολος, Λευκωσία. Πεμ-Κ 16.00-21.30.
Facebook: Λουκουμάδες Αντρονίκης
Σχετικά
Ο διαγωνισμός Kyperounda Winery Best Young Sommelier επιστρέφει!
Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!
The Garrison Bar & Grill: Μια εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας στη Λευκωσία
Το The Garrison συνδυάζει τη γαστρονομία με μια μοναδική θεματική εμπειρία που συναρπάζει κάθε επισκέπτη
Nosh: Τρεις φίλοι έφτιαξαν ένα υπέροχο food truck και σερβίρουν μπέργκερ τη Λεμεσό
Το νέο burger spot που φιλοδοξεί να γίνει talk of the town
6+1 νόστιμα μαειρκά της Λευκωσίας για μαμαδίστικα πιάτα
Απολαμβάνουμε λατρεμένα μαγειρευτά και πιάτα κατσαρόλας από την κυπριακή κουζίνα
Acane: Η νέα γευστική εμπειρία της Λεμεσού
Η Λεμεσός απέκτησε το δικό της λατινοαμερικανικό σημείο αναφοράς
Κλείσε τραπέζι στις 5 νέες ταβέρνες που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους στην Κύπρο
Ανακάλυψε τις γεύσεις που κάνουν τη διαφορά στις πιο φρέσκες αφίξεις της κυπριακής γαστρονομίας
Τσικνοπέμπτη στη Σαριπόλου, με κυπριακό μεζέ και ξέφρενο πάρτι
Η Λεμεσός μπαίνει σε ρυθμούς.... διασκέδασης!
Από που πήρε την ονομασία «κλέφτικο» το οφτό
Ένα απο τα πλέον δημοφιλή πιάτα της κυπριακής κουζίνας
Χειμωνιάτικες Αποδράσεις: 10 ταβερνάκια με τζάκι για ζεστές στιγμές και νόστιμους μεζέδες
Ζεστές γωνιές γεμάτες γεύσεις: Απόλαυσε τη θαλπωρή του τζακιού και παραδοσιακούς μεζέδες που θα σε μαγέψουν τον χειμώνα στην Κύπρο
Τα πιο διάσημα, πολυτελή σοκολατάκια της Κύπρου άνοιξαν το δικό τους κατάστημα
Ένας παράδεισος γεμάτος.... πολυτελή σοκολατάκια
Tripadvisor: Αυτή η πόλη ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο
Πού θα φας καλά
Δημοφιλής πιτσαρία άνοιξε δεύτερο κατάστημα στη Λευκωσία
Ένα πολύ γνωστό brand name επεκτάθηκε στην πρωτεύουσα και περιμένει να μας φιλοξενήσει στον νέο του χώρο