Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020
Αυτό που περίμεναν στη Λεμεσό, φαίνεται ότι θα φτάσει πολύ σύντομα!
Ο λόγος για την άφιξη της σουηδικής αλυσίδας ειδών ένδυσης H&Μ, η οποία αναμενόταν εδώ και πολύ καιρό από τους λάτρεις του shopping.
H αλυσίδα βρήκε στέγη σε ένα ιστορικό θα λέγαμε κτίριο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για το κτίριο της ΕΣΕΛ στην οδό Ανεξαρτησίας.
όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΛ Λεμεσού, το συμβόλαιο υπεγράφη πριν από 6 περίπου μήνες και προβλέπει την μίσθωση τριών επιπέδων του ακινήτου, εμβαδού 1.500 τετραγωνικών μέτρων και συγκεκριμένα του υπόγειου, του ισογείου και του μεσοπατώματος στην μεγάλη αλυσίδα.
Εντός Νοεμβρίου αναμένεται η εξασφάλιση της άδειας από τον δήμο Λεμεσού για να ξεκινήσουν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης στο υπόγειο, με στόχο τον Μάιο να εγκαινιαστεί το μεγάλο κατάστημα.
Και ξενοδοχείο στο ίδιο κτίριο
Όπως δήλωσε στην «Επιχειρηματική Λεμεσό» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγοράς Λεμεσού Πάνος Αλέξανδρου θα ακολουθήσουν οι εργασίες στους υπόλοιπους ορόφους με στόχο τη λειτουργία του ξενοδοχείου Limassol Brown Hotel μέχρι το τέλος του 2022.
Το ντιζάιν ξενοδοχείο - πόλης, 120 δωματίων, υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. Τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden.
Σχετικά
SecondLife Wardrobe Gala: Δίνουμε στα ρούχα μια δεύτερη ευκαιρία!
Ένα γιορτινό διήμερο, για αγορές, ποτά και μουσική
Το ωράριο των mall της Κύπρου για τα Θεοφάνεια
Πώς θα λειτουργήσουν τα mall τις επόμενες μέρες
Το εορταστικό ωράριο για καταστήματα και mall τις επόμενες μέρες
Πώς θα λειτουργήσουν τα mall τις επόμενες μέρες
Έλενα Στρογγυλιώτου: Η η νέα της Bridal Collection 2025 είναι η επιτομή της κομψότητας
Η επιτυχημένη σχεδιάστρια παρουσιάζε δημιουργίες που αποπνέουν διαχρονική αίγλη και εκλεπτυσμένη κομψότητα!
Christmas Market με 70% σε κορυφαία brands, burgers, pizza, καφέ, κοκτέιλ και γλυκά
Με brands όπως Estee Lauder, MAC, Clarins, Clinique, Revlon και άλλα πολλά!
Ένα XMAS POP up market με γιορτινή διάθεση, μουσική και ζεστό καφέ
Με 15 μικρές επιχειρήσεις που αξίζει να ανακαλύψεις!
Αγγελία ζητά άτομα να σταθούν έξω από καταστήματα σε ουρά για το Black Friday
Με καλό μεροκάματο
Ο Δήμος Λευκωσίας ψάχνει να βρει και να βραβεύσει τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της πόλης
O νέος μητροπολιτικός Δήμος Λευκωσίας, πρωτοπορεί φέτος με ένα μεγάλο διαγωνισμό που απευθύνεται στις επιχειρήσεις