Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, ατμοσφαιρικό all day μαγαζί, μόλις έκανε την εμφάνισή του στην πόλη

Ηατμόσφαιρά τουαπό μόνη της κάνει το μαγαζί αυτό να ξεχωρίζει

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2020

Κάθε νέο εστιατόριο ή γενικότερα κάποιος καινούργιος χώρος εστίασης στο νησί μας, προσελκύει το ενδιαφέρον μας... γίνεται θέμα συζήτησης και φέρνει μαζί του νέες ιδέες για κάθε ώρα και διάθεση.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Atipico, του νέου μαγαζιού, που έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό, πολύ κοντά την πολυσύχναστη (και αυτήν περίοδο γιορτινή) οδό Ανεξαρτησίας.

Πρόκειται λοιπόν για έναν νέο χώρο, με δικό του στιλ, το οποίο στοχεύει να γίνει το νέο σου στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας, αφού προσφέρεται τόσο για καφέ όσο και για φαγητό και ποτό.

Ένας σύγχρονος χώρος στην καρδιά της Λεμεσού που προσφέρει εξαιρετικό καφέ, σάντουιτς και σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας και νόστιμη κουζίνα με εναλλακτικές επιλογές κατά τη διάρκεια της νύχτας (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν).

Το Atipico θα σε εντυπωσιάσει αρχικά με την διακόσμησή του, το εντυπωσιακό του μπαρ, το αίθριό του, τη χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και τον ειδυλλιακό του φωτισμό! 

Όσο για το μενού του, σ' αυτό θα βρεις από ζεστούς και κρύους καφέδες και άλλα ροφήματα (όπως ζεστή σοκολάτα, φρέσκους χυμούς, milkshake, αναψυκτικά κ.ά.), ενώ απο φαγητά σερβίρει σάντουιτς, σαλάτες, πίτες, κρουασάν κ.ά.

Σίγουρα αξίζει μία επίσκεψη! 

Θα το βρεις στην οδό Θεσσαλονίκης 8, στη Λεμεσό.

Πληρ. 25 305050.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close