Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα μαγαζί που κρύβει όλη τη μαγεία της φύσης

Μια όαση γεύσης και υγείας στο Παλιομέτοχοαπό τη «Φθαρτεμπορική Άρωμα της γης»

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί η γαλοπούλα να είναι φέτος μικρότερη, καθώς οι καλεσμένοι θα είναι λιγότεροι- όμως το γιορτινό τραπέζι θα στρωθεί και θα περιλαμβάνει μόνο τα καλύτερα!

Εμείς βρήκαμε από πού θα προμηθευτείς τα πιο ποιοτικά φρούτα, λαχανικά και ζαρζαβατικά, στις καλύτερες τιμές, για να ετοιμάσεις το πιο νόστιμο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!  

Άλλωστε, πρόκειται για ένα από αυτά τα μαγαζιά που εντυπωσιάζουν και σε κάνουν να λες: «Υπάρχει ακόμη μεράκι;»... Και ναι, υπάρχει!

To «Άρωμα της Γης - Fruits and Vegetables» βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά μακριά από τη Λευκωσία, στο Παλιομέτοχο, στην οδό Αρχ. Μακαρίου 42, και είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του! 

Το προσωπικό της φρουταρίας έστησε με πάθος και μεράκι έναν χώρο που μέσα του θα βρεις όλα τα καλά της γης, το αποκαλείς απλά «παράδεισο των γεύσεων». Εξάλλου, ξέρουν πολύ καλά από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους, εδώ και χρόνια -από παιδιά μέσα σε αυτήν τη δουλειά- από τον παππού μέχρι τα εγγόνια, για να μας τα προσφέρουν σε άφθονη ποιότητα και ποσότητα.

Εδώ λοιπόν θα βεις μεγάλη ποικιλία σε ολόφρεσκα φρούτα, λαχανικά και αρωματικά, διάφορους βολβούς και ρίζες... που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. 

Και τι όσπρια και τι ξηροί καρποί και τι εξωτικά φρούτα. Και εποχιακούς μεζέδες, από μανιτάρια καλλιεργημένα και άγρια, μέχρι αγρέλια και καραόλους... Αλλά και χόρτα άγρια, όπως στρουφκιά και κάππαρη, μαζεμένα με το χέρι. 

Πέρα όμως από αυτά εδώ κάθε Παρασκευή σε περιμένει και ολόφρέσκο ψωμί ζυμωμένο με προζύμι και ψημένο στον ξυλόφουρνο, καθώς επίσης και όλα τα είδη αρτοποιίας. 

Σημείωσε επίσης ότι από το μίνι μάρκετ που επίσης λειτουργεί στο χώρο, θα προμυθευτείς ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το σπίτι σου.

Είναι ένα μαγαζί φημισμένο κυρίως για την ποιότητά του αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές τους, εξ ου και κάθε Τετάρτη διαθέτει τα ολόφρεσκα προϊόντα του με τιμές μέχρι και 50% μειωμένες.

To «Άρωμα της Γης - Fruits and Vegetables» έχει ό,τι βάλει ο νους του καταναλωτή, που αναζητά έναν χώρο γεμάτο αρώματα και γεύσεις της κυπριακής γης και όχι μόνο, αλλά και ό,τι αναζητά ο επιλεκτικός εστιάτορας, μιας και αναλαμβάνει την προμήθεια εστιατορίων με τα πιο εκλεκτά ζαρζαβατικά (δουλεύει και χονδρικό εμπόριο για χώρους εστίασης σε όλη την Λευκωσία).

Το «Άρωμα της Γης» αναλαμβάνει επιπλέον τόσο να σου ετοιμάσει την παραγγελία σου για να την παραλάβεις από το κατάστημα, όσο και να σου παραδώσει στο σπίτι σου! 

(22835865) Αρχεπισκόπου Μακαρίου 42, Παλιομέτοχο, 2682 Λευκωσία. Δ-Σ 07.00-19.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close