Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα πολύ νόστιμο sushi workshop στην Ξυλοφάγου!

Ώρα για τα πιο νόστιμα sushi… από το «Made In China» που ήρθε για να γεμίσει το στομάχι σου αλλά και για να «γλυκάνει» τον ουρανίσκο σου!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020

Τον τελευταίο καιρό η κινέζικη κουζίνα απόκτησε φανατικούς. Πρόκειται εξάλλου για μία από τις πιο λαχταριστές κουζίνες σοτν κόσμο, η οποία συμπεριλαμβάνει πάντα ρύζι, noodles και άλλα τόσα που μας κάνουν να τρέχουν -κυριολεκτικά- τα σάλια μας.

Εμείς δοκιμάσαμε μερικά από τα καλύτερα sushi και τ’ άλλα συναφή, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και αφοσίωση, από τα χέρια ενός αγαπημένου ζευγαριού, του Ανδρέα και της Κοραλλίας, από την Ξυλοφάγου, της επαρχίας Λάρνακας.

Οι δυο τους έφτιαξαν ένα μικρό μαγαζάκι, που το ονόμασαν Made in China, κι εκεί σου φτιάχνουν εξαιρετικούς συνδυασμούς sushi... τα οποία δεν είναι μόνο φρέσκα και νόστιμα... αλλα και πολύ οικονομικά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Εμείς πάντως τα δοκιμάσαμε και προτείνουμε χωρίς κανένα δισταγμό, το νούμερο 44, το οποίο αναφέρεται στο CRUNCH ROLL SUSHI!  Πρόκειται για ένα τεράστιο, νόστιμο sushi, το οποίο περιέχει γαρίδες τεμπούρα, αγγούρι, αβοκάντο και είναι περιτυλιγμένο με νιφάδες τεμπούρα.

Ακολουθεί το νούμερο 42, με το όνομα: DRAGON ROLL SUSHI, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του αβοκάντο. Περιέχει γαρίδες τεμπούρα, καβούρι, αγγούρι και μια γευστική μαγιονέζα.  Δεν θα έλειπε φυσικά το αβοκάντο στην κορυφή του.

Για τους «εξωτικούς» φίλους, προτείνουμε το νούμερο 39, το «FUTOMAKI», με σολομό, καβούρι, αβοκάντο, μάνγκο και αγγούρι. Για τους λάτρεις του τυριού «Philadelphia», μην πείτε «όχι» στο «PHILADELPHIA ROLL SUSHI». Τώρα, αν συνηθίζετε να συνδυάζετε τα sushi σας με ορεκτικά, επιλέξτε τα Spring Rolls, τα οποία είναι μεγάλα και τραγανά. Δοκιμάστε και τα χοιρινά παϊδάκια μπάρμπεκιου, αλλά και το νούμερο 4, με τις τηγανητές γαρίδες με σουσάμι σε φρυγανιά.

Αναφορικά με τα κυρίως πιάτα, αν είστε λάτρεις των γλυκόξινων, προτιμήστε το νούμερο 8, με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα. Αν θέλετε κάτι πιο γλυκό, ταυτόχρονα καυτερό, πείτε «ναι» στο τραγανό κοτόπουλο με σάλτσα από γλυκό τσίλι. Ρωτήστε ακόμα για τα γευστικά noodles με κοτόπουλο και τις διάφορες σάλτσες που μπορούν να τα κάνουν ακόμα πιο νόστιμα.  Δοκιμάστε ακόμα και το νούμερο 9, το Lemon or Orange Chicken.

Παράλληλα, για τους «θαλασσινούς» τύπους, μια μερίδα με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα, θα κάνει τη διαφορά.

Σας έτρεξαν τα σάλια; Και εμάς! Φανταστείτε ότι αυτά ήταν κάποια από τα κορυφαία πιάτα που δοκιμάσαμε. Όταν δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα, πραγματικά θα θέλετε να φάτε και όλα τα υπόλοιπα. Στο μεταξύ, ρωτήστε και για τα νόστιμα επιδόρπια αλλά και για τα οικογενειακά πακέτα. Ίσως σας ενδιαφέρουν.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 112131

Ανοικτό: Από τη Δεύτερα μέχρι το Σάββατο, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, για Take Away και Delivery. Σημειώνεται ότι Delivery γίνεται μόνο στα χωριά της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και σε συγκεκριμένα, γύρω χωριά. Μπορείτε να ρωτήσετε!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close