Eating News , Εστιατόρια

Ένα μικρό workshop στην πόλη φτιάχνει τέλεια Valentines Boxes

Εσύ πήρες τα γλυκά σου για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2021

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φρόντισε να είναι πιο γλυκιά από τις άλλες χρονιές, για το καλό το δικό σου και του ανθρώπου σου!

Λίγο ο κορωνοϊός, λίγο η κλεισούρα στο σπίτι, σίγουρα θα θες κάτι το διαφορετικό που θα σας γλυκάνει περισσότερο και αυτό ίσως να μπορεί να λυθεί, με τη βοήθεια ενός γλυκού, μικρού workshop στην πρωτεύουσα.

Ακούει στο όνομα «The Sweetooth Box» και κρύβει χιλιάδες μυστικά αφού η ονομασία του παραπέμπει σε χίλια δυο γλυκά και δημιουργίες.

Το workshop ξεχωρίζει από τα λαχταριστά μπισκότα, cupcakes, brownies και cakepops σε διάφορες γεύσεις που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο ξεχωριστή δημιουργία τους είναι τα «Valentines Boxes» τα οποία μπορούν να συνδυάσουν Valentines cupcakes, brownie και cakepops.

Η best seller «Breakable Heart», φαντάζει όλο και πιο παιχνιδιάρα, αφού η άσπρη σοκολάτα που την περιτριγυρίζει, μπορεί να σπάσει και να «εμφανίσει» δύο cakepops σε σχήμα παγωτίνια!

Αλήθεια, μπορείς επίσης να αντισταθείς σε μια τούρτα με γεύση red velvet που θα μοιραστείς με τον/την σύντροφό σου; Δεν νομίζω!

Για παραγγελίες σε όλη την Κύπρο μέσω courier (όταν είναι εφικτό) σε Facebook & Instagram

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close