Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021
Σε γνωστό ακίνητο στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία θα λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος στην Κύπρο.
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, τις προηγούμενες μέρες η γνωστή ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη τεχνολογίας η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, έχει υπογράψει συμφωνία με ιδιοκτήτες τριώροφου κτηρίου που βρίσκεται επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ' και Μνασιάδου στη Λευκωσία, για τις ανάγκες στέγασης του καταστήματός της. Στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν στο παρελθόν το πολυκατάστημα του Ομίλου CTC με την ονομασία «Avenue», το οποίο σε μεταγενέστερο στάδιο μετονομάστηκε σε «Debenhams» και έκλεισε οριστικά το 2013.
Θέση-κλειδί και στη Λεμεσό
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προτίθεται να ανοίξει παράλληλα και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του Ομίλου για την ενοικίαση «εμβληματικού» όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κτηρίου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίσημο άνοιγμα των δύο καταστημάτων αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις μήνες. Προς το παρόν, η εταιρεία προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.
Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα €538 εκατ. σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.
Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη.
Σχετικά
Το ENAVSMA παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά το
Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία
Το EvZeen.com γιορτάζει τα 7α του γενέθλια και προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις και δώρα!
Aπό τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου θα έχεις επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα
Τέλος οι φθηνές αγορές: Έρχονται νέοι δασμοί στις online αγορές από 1η Ιουλίου
Πόσα θα πληρώνουμε για αγορές από Shein, Temu κ.ά.;
Το κυπριακό fashion brand Who Made This ανεβαίνει στο rooftop του NYX Limassol
Reveal Under the Sky: Παρουσίαση Spring–Summer Fashion Campaign στο Rooftop του NYX Hotel Limassol
Το ωράριο των mall της Κύπρου για τη Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού
Τα 10 πιο όμορφα markets του Μαΐου, που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα
Ο απόλυτος οδηγός για τα παζαράκια που θα στηθούν τα σαββατοκύριακα του μήνα
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 1η Μαΐου
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού
Αυτά είναι τα 4 νέα καταστήματα που άνοιξαν στην Πάφο
Ο Όμιλος Voici La Mode πρωταγωνιστεί: 4 διεθνή fashion brands στην Πάφο
Το ωράριο των mall από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
Δες όλες τις λεπτομέρειες
Έτσι θα λειτουργήσει το Μy Mall Limassol τις μέρες του Πάσχα
To Μy Mall Limassol έφτιαξε το πρόγραμμά του για το Πάσχα και ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας του
Το ωράριο των mall της Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Δες αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα του νησιού