Eating News , Εστιατόρια

Λαγάνα και δωρεάν καφές για την Καθαρά Δευτέρα

Αρκεί να κάνειςClick Pick από τους Φούρνους Ζορπάς

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2021

Με σλόγκαν «Παραγγέλνεις. Παραλαμβάνεις. Απολαμβάνεις», οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία τους Click & Pick, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παραγγείλει διαδικτυακά τα ψώνια του. H υπηρεσία Click & Pick είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής των Φούρνων Ζορπάς “My bakery” και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ευελιξία και ευκολία. Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία προ-παραγγελίας, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα προϊόντα που θέλει, καθώς επίσης την ώρα και το παράρτημα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγει τον συνωστισμό, την αναμονή, αλλά και την συναλλαγή αφού η πληρωμή γίνεται διαδικτυακά.

Το “My bakery app” των Φούρνων Ζορπάς, μετά και την τελευταία του αναβάθμιση έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, με τη νέα υπηρεσία Click & Pick να σηματοδοτεί μια νέα εποχή εξυπηρέτησης και αναβαθμισμένης εμπειρίας η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και του συνεχούς μεταβαλλόμενου τρόπου ζωής του. 

Παραγγέλνεις σήμερα, παραλαμβάνεις και απολαμβάνεις… την Καθαρά Δευτέρα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για την Καθαρά Δευτέρα. Μάλιστα όσον αφορά τη συγκεκριμένα μέρα, για κάθε παραγγελία μέσω Click & Pick, οι Φούρνοι Ζορπάς σας κερνούν έναν καφέ δωρεάν! 

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές αξίας €10 και άνω (σε μία απόδειξη) μέσω Click & Pick από το μενού της Καθαράς Δευτέρας. Η εξαργύρωση του δωρεάν καφέ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε επόμενη αγορά.


 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close