Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021
Το «Ουζερί́» επιστρέφει στις 19 Μαρτίου... και μας ανοίγει και πάλι η όρεξη!
Με θέα της θάλασσα και το μαγευτικό Κάστρο της Πάφου, το εστιατόριο «Ουζερί» του ξενοδοχείου “Almyra”, στρώνει τραπέζια και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 19 Μαρτίου.
Το αγαπημένο στέκι της Πάφου που βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, παραμένει πιστό στα μυστικά της επιτυχίας του και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά νέους και παλιούς θαμώνες. Τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα πιάτα εμπνευσμένα από Ελλάδα και Κύπρο, με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Νίκου Κίμωνος, η χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από την ανθισμένη πέργκολα, η μεθυστική μυρωδιά της θάλασσας, το γραφικό σκηνικό και η ζωντανή μουσική, είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον χώρο και ταξιδεύουν το κοινό.
Σταθερές αξίες στο μενού του απόλυτου γευστικού προορισμού, παραμένουν φυσικά οι επιλογές από μεζεδάκια, όπως το χταποδάκι με μεσογειακή σάλτσα, τα ντάκος με φέτα, αλλά και τα βοδινά φιλετάκια με σως στιφάδου. Στα συν είναι βεβαίως και η ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που διαθέτει το εστιατόριο καθώς και τα θαυμάσια επιδόρπιά του, όπως το γλυκό πορτοκάλι με παγωτό μαστίχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ουζερί» θα λειτουργεί στη βάση των επίσημων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για προστασία της υγείας και ευημερίας, τόσο των μελών του προσωπικού, όσο και των επισκεπτών του.
Το «Ουζερί» θα λειτουργεί Τεταρτη με Κυριακή, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.
Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26888741 ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα του «Ουζερί» στο Facebook.
Σχετικά
Το Reserva 52 Lounge αποκάλυψε το νέο dinner menu, διά χειρός Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος
Μια γαστρονομική προσέγγιση που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη μεσογειακή κομψότητα.
Οίνος Άρωμα Κύπρου: H έκθεση κρασιού του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου θα στηθεί δίπλα στη θάλασσα
Πνω από 25 οινοποιεία από όλη την Κύπρο συναντιούνται σε μια μοναδική έκθεση γεμάτη αρώματα, γεύσεις και οινικές ιστορίες!
Πάμε για βόλτα και φαγητό στον (ομορφότερο) Κήπο
Η περιοχή της Χρυσαλινιώτισσας, μια από τις πιο ιστορικές συνοικίες της πρωτεύουσας έχει και φέτος πολλά να προσφέρει
Τετάρτ’ Οιν στα 7 Κλειδιά: Μια βραδιά με 12 κρασιά σε πρώτο πλάνο
Τι θα δοκιμάσουμε αυτήν την εβδομάδα;
The Burger: Tο νέο fine street food της πόλης, που πρέπει να δοκιμάσεις
Το νέο concept του PUNIN που ανεβάζει επίπεδο το burger
International Whisky Day: Από single malts μέχρι blended, με εκπτώσεις μέχρι και 30% (για λίγες μέρες)
Μια γευστική «γιορτή» του ουίσκι που φέρνει ποιότητα και ποικιλία... σε δελεαστικές τιμές
Τα θρυλικά σάντουιτς της κυρίας Κούλλας επιστρέφουν στον Πωμό και το καλοκαίρι ξεκινά από εδώ!
Η αγαπημένη καντίνα με τη μαγευτική θέα ανοίγει ξανά, φέρνοντας μαζί της αυθεντικές γεύσεις και νοσταλγία κυπριακού καλοκαιριού
Η επιστροφή του πιο γνωστού οφτού της πόλης
Ένα από τα πιο γνωστά στέκια της πρωτεύουσας για οφτό, άνοιξε για τη σεζόν
Το μοντέρνο σουβλατζίδικο της πόλης σερβίρει οφτό κλέφτικο όπως πρέπει κάθε Πέμπτη
Το αγαπημένο στέκι της Λευκωσίας αφιερώνει τις Πέμπτες στο οφτό κλέφτικο, σερβίροντας αυθεντική γεύση με σύγχρονη προσέγγιση
Τα καλύτερα του Απρίλη: Όσα δοκίμασε και ξεχώρισε η ομάδα του Check in Cyprus
Ωραίοι μεζέδες και ντελικάτα πιάτα, γεύσεις ελληνικές, μεσογειακές και λατινοαμερικάνικες, και ένα σωρό ακόμα νοστιμιές που μας έμειναν αξέχαστες τον περασμένο μήνα.
Ανάβουν οι φούρνοι στην ταβέρνα που φτιάχνει κλέφτικο εδώ και έναν αιώνα
Ο Θεοδόσης φτιάχνει (ξανά) στην αυλή του, το πιο γλυκό οφτό που έφαγες ποτέ
Το comeback της ταβέρνας που σημαίνει καλοκαίρι
Ετοιμάσου να επιστρέψουμε για μεζεδάκια, σε μια γνώριμη ταβέρνα που ανοίγει ξανά τις πόρτες της και σηματοδοτεί, με τον πιο νόστιμο τρόπο, την έναρξη του καλοκαιριού