Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο, ωραίο και πολύ νόστιμο burger spot της Λευκωσίας

Ένα burgerάδικο που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις...

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2021

Τι θα έλεγες για λαχταριστά burger, αμερικάνικου τύπου, ζουμερά και πεντανόστιμα; Καλό ακούγεται ε; Διάβασε παρακάτω λοιπόν για να ξέρεις από πού θα τo απολαύσεις! 

Πρόκειται για ένα νέο concept, αδελφάκι μάλιστα γνωστού εστιατορίου της πρωτεύουσας! 

Ο λόγος για το Liberty Diner, αδελφάκι του διάσημου εστιατορίου Cookshop της Λευκωσίας, το οποίο μόλις άνοιξε το νέο του, εντυπωσιακό μαγαζί.

Ένα πολύ ιδιαίτερο μαγαζί, που θυμίζει πολύ american diner! Με το ασπρόμαυρο πάτωμα, τις κόκκινες πολυθρόνες και τα καδράκια τους τοίχους, σε εμπνέει για νέες γευστικές περιπέτειες! Αρκεί να σου πούμε ότι το μαγαζί αυτό δημιουργήθηκε "μετά από 5 χρόνια σχεδιασμού, 2 χρόνια δοκιμών, 8 μηνών σκληρής δουλειάς και πολλές εικόνες από τα χρόνια σκληρής δουλειάς στις ΗΠΑ ... σήμερα παρουσιάζουμε κι επίσημα το νέο Liberty Diner".

Μάλιστα οτιδήποτε φτιάχνεται εδώ είναι χειροποίητο, από τις φρεσκοκομμένες πατάτες, τα μπιφτέκια από ντόπιο κρέας και ποιοτικά υλικά, ενώ ακόμα και το φραντζολάκι που θα συνοδεύσει το μπέργκερ σου παρασκευάζεται στο μαγαζί καθημερινά.

Στο μενού του, στο οποίο θα βρεις διάφορες επιλογές σε ορεκτικά, σαλάτες, πατάτες, wraps, platters κ.λπ., όλα καλοφτιαγμένα, με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και επιλεγμένα από τον Ευαγόρα, ξεχωρίζει το Liberty Burger. Ωστόσο, αν πεινάς πολύ, να ξέρεις ότι μπορείς να ενδώσεις στο The Challenger Burger, ένα πεντανόστιμο μπέργερ 600γρ, με όλα τα απαραίτητα (2 διαφορετικά τυριά, μπέικον, μαρούλι και BBQ sauce).

Δες το μενού και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο!

Θα το βρεις στην οδό Βυζαντίου 8 στον Στρόβολο και θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη κιόλας ματιά. 

Πληρ. 22 00 45 00.
Τρ-Κ 10.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close