Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κυπριακά μεζεδάκια μετά μουσικής, σε μία πανέμορφη καλοκαιρινή αυλή

Εμπειρία γεύσης και διασκέδασης!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2021

Όταν αναζητάμε αυθεντικό κυπριακό φαγητό, πρώτη στο μυαλό μας έρχεται η ταβέρνα Καμασιάς!

Η πασίγνωστη και αγαπημένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, με εμπειρία πέρα από 50 χρόνια, η οποία συνεχίζει να σερβίρει μία φοβερή επιλογή καλομαγειρευμένων πιάτων και μεζέδων, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Χρησιμοποιούν μόνο γνήσιες πρώτες ύλες και τα φαγητά τους είναι εποχιακά με φρέσκα χόρτα, φρέσκο ντόπιο κρέας, που τα φτιάχνουν με σεβασμό στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα.

Ο χώρος
Ζεστό εσωτερικό, με προσεγμένη διακόσμηση και θυμητάρια του παρελθόντος στους τοίχους, με τις γήινες αποχρώσεις και το ξύλο να βοηθούν ώστε όλος ο χώρος να αποπνέει μια όμορφη, παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Το πιο όμορφο όμως σημείο της είναι σίγουρα η αυλή της -διαθέτει άλλωστε μίαν από τις πιο ωραίες αυλές της περιοχής- η οποία είναι άνετη, φιλόξενη και ειδικά αυτό τον καιρό, κάτι περισσότερο από δροσερή! 

Οι γεύσεις!
Σ' αυτήν την καταπράσινη αυλή της, λοιπόν, αναβιώνουν αγαπημένες κυπριακές συνταγές, που σε περιμένουν να τις απολαύσεις, όπως φρέσκο καλαμάρι, κουνέλι λεμονάτο κι άλλες μερακλίδικες νοστιμιές. Πέρα όμως από τα μαγειρευτά, σου ετοιμάζουν κι έναν πεντανόστιμο κρεατομεζέ, καθώς επίσης και σουβλάκια, σεφταλιά, μπριζόλα, πανσέτα, μπιφτέκι, παϊδάκια, ό,τι ζητήσεις θα το πάρεις σε αφθονία. Ακόμα και τα ορεκτικά.

Ωστόσο, στο μενού του τις Κυριακές οι πρωταγωνιστές είναι η πεντανόστιμη σούβλα και το κλέφτικο, που το φτιάχνουν με μεράκι και μαεστρία και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Και οι... πενιές
Οπωσδήποτε, σημείωσε να επισκεφθείς τον Καμασιά μία από τις βραδιές με ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή και Σάββατο), που θα σου φτιάξει το κέφι και θα σε ταξιδέψει! 

Εδώ κάθε σου επίσκεψη θα αποτελεί και μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και διασκέδασης! 

(23825144, Facebook: Taverna kamasias) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18.00-24.00, Κυριακή 12.30-24.00 και αργίες επίσης.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close