Μουσική , Συναυλίες & Events

Μη χάσεις την τελευταία συναυλία του Cyprus Rialto World Music Festival

Οι Amalgamation Project θα μας ταξιδέψουν με ένα «παντρεμα ήχων από Μεσόγειο και Βαλκάνια»

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021

Το Φεστιβάλ με Moυσικές του Κόσμου, το οποίο συνεχίστηκε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά, ολοκληρώνεται με το Amalgamation Project την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Το σχήμα μας οδηγεί σε ένα μουσικό ταξίδι που ισορροπεί μεταξύ του δροσερού Μεσογειακού ήχου, της ηχούς των βουνών των Βαλκανίων και των πλούσιων ηχοχρωμάτων της πολυφωνίας. 

Θα παρουσιάσει διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια, ένα αμάλγαμα δύσης και ανατολής, όπως και δικές του συνθέσεις, με εμβόλιμες μικρές αφηγηματικές ιστορίες / ποιήματα. 

Στην συναυλία δίνεται έμφαση στις “ιστορίες” γυναικών της Κύπρου αλλά και άλλων περιοχών της Μεσογείου, στην ευαισθησία, στην δύναμη, στις θυσίες και στον ερωτισμό τους μέσα από τα ταγούδια τους, τραγούδια για χαρές και λύπες, νανουρίσματα και μύθους.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Βασιλική Αναστασίου: φωνή, έρευνα, συνθέσεις
Ερμής Μιχαήλ: κιθάρα, διασκευές, συνθέσεις 
Μιχάλης Κουλουμής: βιολί
Ρόδος Παναγιώτου: κρουστά
Ανδρέας Ροδοσθένους: μπάσο

Χορωδία Amalgamation: Αργυρώ Χριστοδούλου, Μυρτώ Αριστείδου, Χριστίνα Αντωνιάδου, Χριστίνα Παπαμιχαήλ και Αννίτα Κωνσταντίνου. 

Amalgamation Project
Δημιούργημα της Βασιλικής Αναστασίου, η καρδιά του Amalgamation Project επικεντρώνεται στις πρωτότυπες συνθέσεις της και τις διασκευές του Ερμή Μιχαήλ. To Amalgamation project ασχολείται με την πρόσμιξη της παραδοσιακής μουσικής της Μεσογείου και μοντέρνων στοιχείων, πολυφωνία και αρμονία. 

Η γυναικεία φωνή με την ευαισθησία της και η πολυφωνία, σμίγουν με τα κρουστά, το βιολί, αλλά και τον σημερινό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας και του μπάσου. Τραγούδια παραδοσιακά ή παραδοσιακότροπα, ιδωμένα από το πρίσμα και τον ‘ήχο’ της σύγχρονης εποχής. Βυζαντινοί ήχοι, λαρυγγισμοί, διάλεκτοι μειονοτήτων σε συνδυασμό με μοντέρνα αρμονία και body percussion.

Πέμπτη 29 Ιουλίου @Πάρκινγκ ΣΕΚ (πίσω από Θέατρο Ριάλτο) στις 21:00
Εισιτήρια: € 5 (Ελεύθερη είσοδος για μουσικούς, μαθητές & φοιτητές / 
Απαραίτητη η προεξασφάλιση θέσεων)
Πληροφορίες / Ταμείο: 77 77 77 45 www.rialto.com.cy, Rialto App

Οδηγίες προς θεατές:

Το Θέατρο Ριάλτο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας που απαιτούν την παρουσίαση SafePass στην είσοδο. Το κοινό καλείται να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του, είτε ηλεκτρονικά (rialto.com.cy, Rialto App) είτε από το ταμείο του Θεάτρου.
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close